Denizli'de Göztepe Spor Okulu Açıldı

SPOR 16.08.2017 - 13:01, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'de Göztepe Spor Okulu Açıldı

Denizli'de PTT 1. Lig'den bu sezon Süper Lig'e çıkma başarısı gösteren Göztepe'nin futbol okulu açıldı.

İzmir takımı Göztepe’nin yıllar sonra Süper Lig’e yükselmesinin ardından Denizli 'de Bülent Gölgesiz'in kuruculuğunda Göztepe Futbol Okulu açıldı.   Yine Bülent Gölgesiz'in antrenörlüğünü üstlendiği futbol okulunda, ilk etapta 2005-2012 doğumlu iki grup şeklinde antrenmanlara çıkıyor. Albayrak Spor Kompleksi’nde antrenmana çıkan öğrencileri, aileler de saha kenarından ilgiyle izledi.     ÖNCELİĞİMİZ İYİ İNSAN Bülent Gölgesiz, yaptığı açıklamada; Futbol okulumuzun amacı öncelikle iyi insan, sonrasında iyi futbolcu yetiştirmektir. En değerli varlıklarımız olan çocuklarımızın topluma sağlıklı bireyler kazandırılması temel hedefimizdir.   Bu oluşuma başlarken önceliğimiz, en alt yaş grubumuzdaki çocuklardan başlarsak onları eğlenceli ve öğretici oyunlarımızla sporu ve futbolu sevdiririz. Çocuklarımızı spordan uzaklaştırmak yerine spora yaklaştırmak, teşvik etmek, burada da bizlere  iletişim ve ilgi anlamında çok büyük iş düşüyor.   Göztepe Futbol Okulu ile anlaşmamızın sebebi ise Süper Lig takımı olması ve kurumsal bir yapıda olmasıdır.  Kendimizde bir başka isimde okul açarak bu görevi yapabilirdik. Ancak önemli olan, yeteneklerini keşfettiğimiz çocuklarımızı  kurumsal yapıya sahip olan bir kurumun çatısı altında geliştirmek ve yön vermenin daha iyi olacağını düşündük.   Daha sonraki adımlarda çocuklarımıza yarışmacı özelliklerini aşılamak, liglere, maçlara adapte etmek ve onların başarılarını onlara kanıtladığımızda, kendilerine olan özgüvenlerini kazandırdıklarını htirmektir" dedi.   KURUMSAL KİMLİĞİ OLAN BİR LİG'DE KENDİLERİNİ GÖSTERECEKLER Gölgesiz; "Okulumuzda yetiştirdiğimiz çocuklarımızı Göztepe Kulübü Ligi'ne hazırlıyoruz. İzmir'de tüm okulların katılacağı Lig'e katılarak kendilerini göstermelerini sağlayacağız. Ege'nin önemli ve süper  ligde olan bir takımın çatısı altında olmak ve çocuklarımızın burada kendilerini göstererek yetişmeleri ileriye dönük başarılara imza atacaklardır. Bu yıl 2006-2007-2008 yaş gurubu ile bu lige katılacağız. Gelecek yıl ise diğer yaş gruplarımıza da yer vereceğiz.   Kayıtlarımız devam ediyor. Öğrenci sayısı arttıkça biz de antrenör sayımızı arttıracağız. Eğitimlerimiz yaz sezonunda, haftanın iki günü, Salı ve Perşembe günleri , kış sezonunda ise Cumartesi ve Pazar olmak kaydı ile birer saatten oluşmak üzere sürecek. Tüm bu çalışmalar neticesinde, burada keşfedeceğimiz yetenekli öğrencileri Göztepe Spor Kulübü'nün altyapısına taşıma imkanımızın yanı sıra 1.ve 2 lig takımlarına verme imkanımız olacaktır" dedi.    
Denizli'de PTT 1. Lig'den bu sezon Süper Lig'e çıkma başarısı gösteren Göztepe'nin futbol okulu açıldı.

İzmir takımı Göztepe’nin yıllar sonra Süper Lig’e yükselmesinin ardından Denizli 'de Bülent Gölgesiz'in kuruculuğunda Göztepe Futbol Okulu açıldı.

 

Yine Bülent Gölgesiz'in antrenörlüğünü üstlendiği futbol okulunda, ilk etapta 2005-2012 doğumlu iki grup şeklinde antrenmanlara çıkıyor. Albayrak Spor Kompleksi’nde antrenmana çıkan öğrencileri, aileler de saha kenarından ilgiyle izledi.

 

 

ÖNCELİĞİMİZ İYİ İNSAN

Bülent Gölgesiz, yaptığı açıklamada; Futbol okulumuzun amacı öncelikle iyi insan, sonrasında iyi futbolcu yetiştirmektir. En değerli varlıklarımız olan çocuklarımızın topluma sağlıklı bireyler kazandırılması temel hedefimizdir.

 

Bu oluşuma başlarken önceliğimiz, en alt yaş grubumuzdaki çocuklardan başlarsak onları eğlenceli ve öğretici oyunlarımızla sporu ve futbolu sevdiririz. Çocuklarımızı spordan uzaklaştırmak yerine spora yaklaştırmak, teşvik etmek, burada da bizlere  iletişim ve ilgi anlamında çok büyük iş düşüyor.

 

Göztepe Futbol Okulu ile anlaşmamızın sebebi ise Süper Lig takımı olması ve kurumsal bir yapıda olmasıdır.  Kendimizde bir başka isimde okul açarak bu görevi yapabilirdik. Ancak önemli olan, yeteneklerini keşfettiğimiz çocuklarımızı  kurumsal yapıya sahip olan bir kurumun çatısı altında geliştirmek ve yön vermenin daha iyi olacağını düşündük.

 

Daha sonraki adımlarda çocuklarımıza yarışmacı özelliklerini aşılamak, liglere, maçlara adapte etmek ve onların başarılarını onlara kanıtladığımızda, kendilerine olan özgüvenlerini kazandırdıklarını htirmektir" dedi.

 

KURUMSAL KİMLİĞİ OLAN BİR LİG'DE KENDİLERİNİ GÖSTERECEKLER

Gölgesiz; "Okulumuzda yetiştirdiğimiz çocuklarımızı Göztepe Kulübü Ligi'ne hazırlıyoruz. İzmir'de tüm okulların katılacağı Lig'e katılarak kendilerini göstermelerini sağlayacağız. Ege'nin önemli ve süper  ligde olan bir takımın çatısı altında olmak ve çocuklarımızın burada kendilerini göstererek yetişmeleri ileriye dönük başarılara imza atacaklardır. Bu yıl 2006-2007-2008 yaş gurubu ile bu lige katılacağız. Gelecek yıl ise diğer yaş gruplarımıza da yer vereceğiz.

 

Kayıtlarımız devam ediyor. Öğrenci sayısı arttıkça biz de antrenör sayımızı arttıracağız. Eğitimlerimiz yaz sezonunda, haftanın iki günü, Salı ve Perşembe günleri , kış sezonunda ise Cumartesi ve Pazar olmak kaydı ile birer saatten oluşmak üzere sürecek. Tüm bu çalışmalar neticesinde, burada keşfedeceğimiz yetenekli öğrencileri Göztepe Spor Kulübü'nün altyapısına taşıma imkanımızın yanı sıra 1.ve 2 lig takımlarına verme imkanımız olacaktır" dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.