Denizli'de hava durumu!

DENİZLİ 22.07.2018 - 11:17, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de hava durumu!

Denizli'de bugün hava parçalı bulutlu sıcaklık ise 24 derece ile 36 derece arası değişiyor. Rüzgar Kuzeybatı yönünden 14 km/sa hızda eseceği tahmin ediliyor.   Denizli'de sağanak yağışların ardından sıcaklıkların artması ile vatandaşlar serinlemek için tatil beldelerini veya kent merkezindeki serin bölgelere akın ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerinden alınan son tahminlere göre, Denizli'de hava sıcaklıkları 3 ila 5 arası düşeceği bekleniyor.   Hafta sonu hava sıcaklıklarında bir değişiklik gözlenmezken, Çarşamba'dan itibaren sıcaklıklarda düşüş gözlemleniyor. Perşembe günü ise Gök gürültülü sağanak yağışın beklendiği Denizli'de hava sıcaklığı 31 dereceye kadar düşeceği tahmin ediliyor.    Denizli'de 5 günlük hava raporu;      

Denizli'de bugün hava parçalı bulutlu sıcaklık ise 24 derece ile 36 derece arası değişiyor. Rüzgar Kuzeybatı yönünden 14 km/sa hızda eseceği tahmin ediliyor.

 

Denizli'de sağanak yağışların ardından sıcaklıkların artması ile vatandaşlar serinlemek için tatil beldelerini veya kent merkezindeki serin bölgelere akın ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerinden alınan son tahminlere göre, Denizli'de hava sıcaklıkları 3 ila 5 arası düşeceği bekleniyor.

 

Hafta sonu hava sıcaklıklarında bir değişiklik gözlenmezken, Çarşamba'dan itibaren sıcaklıklarda düşüş gözlemleniyor. Perşembe günü ise Gök gürültülü sağanak yağışın beklendiği Denizli'de hava sıcaklığı 31 dereceye kadar düşeceği tahmin ediliyor. 

 

Denizli'de 5 günlük hava raporu;

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.