Denizli’de intihar

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.12.2016 - 14:10, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli’de intihar

Denizli’de intihar / denizli haber / denizli 20 haber

Denizli’nin Goncalı Mahallesi’nde bunalıma girdiği iddia edilen bir kişi intihar etti.  Edinilen bilgiye göre, Denizli’nin Goncalı Mahallesi’nde yaşayan Hüseyin Oruç (40), ellerini plastik kelepçeyle önünden bağladıktan sonra kendini asarak intihar etti. Oruç’un cesedini eve gelen yakınları buldu.   İhbar üzerine olay yerinde jandarma ekiplerinin incelemesinin ardından Oruç'un cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Denizli’de intihar / denizli haber / denizli 20 haber

Denizli’nin Goncalı Mahallesi’nde bunalıma girdiği iddia edilen bir kişi intihar etti. 


Edinilen bilgiye göre, Denizli’nin Goncalı Mahallesi’nde yaşayan Hüseyin Oruç (40), ellerini plastik kelepçeyle önünden bağladıktan sonra kendini asarak intihar etti. Oruç’un cesedini eve gelen yakınları buldu.

 

İhbar üzerine olay yerinde jandarma ekiplerinin incelemesinin ardından Oruç'un cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.