Denizli'de kantin ve oto hırsızları yakalandı

DENİZLİ 19.10.2017 - 08:27, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'de kantin ve oto hırsızları yakalandı

Denizli Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro EKipleri tarafından, yapılan operasyonlarda; bir dersanenin çatısından girerek hırsızlık yapan 2 kişi ve otomobillerde ses sistemi çalen 3 kişi yakalandı.   Denizli'de 15 Mayıs Mahallesinde faaliyet gösteren bir dershaneye çatıdan girerek dershanenin kantininden hırsızlık yapan O.Ö. ve Y.Z. Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince güvenlik kamerası görüntülerinden tespit edilerek yakalandı. Şüphelilerin çalmış oldukları malzemeler ele geçirilerek kantin sahibine teslim edildi. 2 Şüpheli ifadeleri alındıktan sonra adliyeye sevk edildi. SES SİSTEMLERİ HIRSIZLARI YAKALANDI Denizli'de meydana gelen otolardan ses sistemlerinin çalınması olaylarıyla ilgili olarak Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucu Zeytinköy, Çamlaraltı, Asmalıevler Mahallelerinde otolardan ses sistemlerini çalan şüpheliler M.E, B.A, ve F.U çalınan ses sistemleri ile birlikte yakalandı.   Şüphelilerden ele geçirilen ses sistemleri müştekilerine teslim edildi. Adli mercilere sevk edilen şüphelilerden M.E tutuklandı.

Denizli Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro EKipleri tarafından, yapılan operasyonlarda; bir dersanenin çatısından girerek hırsızlık yapan 2 kişi ve otomobillerde ses sistemi çalen 3 kişi yakalandı.

 

Denizli'de 15 Mayıs Mahallesinde faaliyet gösteren bir dershaneye çatıdan girerek dershanenin kantininden hırsızlık yapan O.Ö. ve Y.Z. Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince güvenlik kamerası görüntülerinden tespit edilerek yakalandı. Şüphelilerin çalmış oldukları malzemeler ele geçirilerek kantin sahibine teslim edildi. 2 Şüpheli ifadeleri alındıktan sonra adliyeye sevk edildi.


SES SİSTEMLERİ HIRSIZLARI YAKALANDI

Denizli'de meydana gelen otolardan ses sistemlerinin çalınması olaylarıyla ilgili olarak Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucu Zeytinköy, Çamlaraltı, Asmalıevler Mahallelerinde otolardan ses sistemlerini çalan şüpheliler M.E, B.A, ve F.U çalınan ses sistemleri ile birlikte yakalandı.

 

Şüphelilerden ele geçirilen ses sistemleri müştekilerine teslim edildi. Adli mercilere sevk edilen şüphelilerden M.E tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.