Denizli'de kapatılacak yollar!

DENİZLİ 19.08.2017 - 12:20, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'de kapatılacak yollar!

Denizli'de bugün hangi yollar kapalı olacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Denizli ziyareti nedeniyle geçiş güzergahı olan yolların kapatılacak olması ile bugün trafikte yoğunluk yaşanacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti Denizli  İl Başkanlığı Genişletilmiş İl Divan Toplantısı ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin kızının düğününe katılmak için Denizli'ye gelecek. Bu nedenden dolayı Cumhurbaşkanı'nın geçişi için belirlenen yollar trafiğe kapatılacak.   Edindiğimiz bilgiye göre; bugün Lise Caddesi, Çamlık Caddesi, İstasyon Caddesi ve Gazi Mustafa Kemal Bulvarı trafiğe kapatılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ak Parti İl binasına gitmesi durumunda Atatürk Caddesi'nin de kapatılabileceği belirtildi. Bu güzergahlar dışında yolların kapatılmayacağı aktarıldı.   An itibari ile Lise caddesinin trafiğe kapalı olduğu, diğer güzergahların ise saat 17:00'da başlayacak olan il danışma toplantısına yakın zaman dilimi içinde trafiğe kapatılacağı söylendi. 
Denizli'de bugün hangi yollar kapalı olacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Denizli ziyareti nedeniyle geçiş güzergahı olan yolların kapatılacak olması ile bugün trafikte yoğunluk yaşanacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti Denizli  İl Başkanlığı Genişletilmiş İl Divan Toplantısı ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin kızının düğününe katılmak için Denizli'ye gelecek. Bu nedenden dolayı Cumhurbaşkanı'nın geçişi için belirlenen yollar trafiğe kapatılacak.

 

Edindiğimiz bilgiye göre; bugün Lise Caddesi, Çamlık Caddesi, İstasyon Caddesi ve Gazi Mustafa Kemal Bulvarı trafiğe kapatılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ak Parti İl binasına gitmesi durumunda Atatürk Caddesi'nin de kapatılabileceği belirtildi. Bu güzergahlar dışında yolların kapatılmayacağı aktarıldı.

 

An itibari ile Lise caddesinin trafiğe kapalı olduğu, diğer güzergahların ise saat 17:00'da başlayacak olan il danışma toplantısına yakın zaman dilimi içinde trafiğe kapatılacağı söylendi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.