Denizli'de kar yağışı başladı

GÜNDEM 17.03.2017 - 16:19, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'de kar yağışı başladı

Denizli'nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili olmaya başladı

Denizli Çameli İlçesi ve yüksek kesimli yerlerde kar yağışı başladı, hava sıcaklığı 0 dereceye düşerken Denizli’nin merkez ilçelerinde ise durum biraz farklı 1 derece ile 9 derece arasında farklılıklar gösterecek.   Denizli’nin teleferik, bağbaşı yaylası,  cankurtaran  ve bazı ilçelerin yüksek kesimlerinde kar yağışının başladığı belirtildi.   Meteorolojiden alınan bilgiye göre, Denizli genelinde havanın çok bulutlu ve ara ara yağışlı geçeceği tahmin ediliyor ve şehir merkezinde gece saatlerinden itibaren karla karışık yağmur bekleniyor   Yağışların Denizli kent merkezinde yağışların yağmurlu ve karla karışık yağmurlu olması bekleniyor.   Yetkililer, bölge genelinde yağışlar sonucu rüzgarın zaman zaman 30 ile 50 kilometre hızla esmesinin beklendiğini belirterek, meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı başta sürücüler olmak üzere vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması uyarısında bulundu.  
Denizli'nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili olmaya başladı

Denizli Çameli İlçesi ve yüksek kesimli yerlerde kar yağışı başladı, hava sıcaklığı 0 dereceye düşerken Denizli’nin merkez ilçelerinde ise durum biraz farklı 1 derece ile 9 derece arasında farklılıklar gösterecek.

 

Denizli’nin teleferik, bağbaşı yaylası,  cankurtaran  ve bazı ilçelerin yüksek kesimlerinde kar yağışının başladığı belirtildi.

 

Meteorolojiden alınan bilgiye göre, Denizli genelinde havanın çok bulutlu ve ara ara yağışlı geçeceği tahmin ediliyor ve şehir merkezinde gece saatlerinden itibaren karla karışık yağmur bekleniyor

 

Yağışların Denizli kent merkezinde yağışların yağmurlu ve karla karışık yağmurlu olması bekleniyor.

 

Yetkililer, bölge genelinde yağışlar sonucu rüzgarın zaman zaman 30 ile 50 kilometre hızla esmesinin beklendiğini belirterek, meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı başta sürücüler olmak üzere vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması uyarısında bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.