Denizli’de kazadan saniyeler içerisinde 2 kişi kıl payı kurtuldu

ASAYİŞ 22.05.2019 - 13:03, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli’de kazadan saniyeler içerisinde 2 kişi kıl payı kurtuldu

Denizli’nin Pamukkale İlçesi’nde işinden evine gitmek üzere olan 29 yaşındaki Fatih Balta ve okuldan dönen küçük çocuk, park halindeki araca çarpan otomobil kazasından son anda kıl payı kurtuldular.   Olay, Pamukkale İlçesinin Fatih Mahallesi'nde meydana geldi. Geçtiğimiz hafta 15 Mayıs 2019 Çarşamba günü saat 16.40'da meydana gelen kaza güvenlik kameralarının ortaya çıkmasıyla şaşkına çevirdi.   Kaza, park halinde bulunan otomobile bir başka araç sürücüsünün hakimiyetini kaybetmesi sonucu otomobile çarptı. O sırada park halindeki otomobilin arkasından kaldırımdan yürüyen küçük çocuk 15 saniye ile kurtuldu. 29 yaşındaki Fatih Balta ise işten çıktıktan sonra eve dönerken kaldırımdan ara sokağa inmek üzere adımını attığı anda kendi üzerine gelen otomobilin altında kalmaktan son anda kıl payı kurtuldu.   Olay anı bir işyerinin güvenlik kameralarına an ve an yansıdı.   Kaynak:Denizligazetesi.com

Denizli’nin Pamukkale İlçesi’nde işinden evine gitmek üzere olan 29 yaşındaki Fatih Balta ve okuldan dönen küçük çocuk, park halindeki araca çarpan otomobil kazasından son anda kıl payı kurtuldular.

 

Olay, Pamukkale İlçesinin Fatih Mahallesi'nde meydana geldi. Geçtiğimiz hafta 15 Mayıs 2019 Çarşamba günü saat 16.40'da meydana gelen kaza güvenlik kameralarının ortaya çıkmasıyla şaşkına çevirdi.

 

Kaza, park halinde bulunan otomobile bir başka araç sürücüsünün hakimiyetini kaybetmesi sonucu otomobile çarptı. O sırada park halindeki otomobilin arkasından kaldırımdan yürüyen küçük çocuk 15 saniye ile kurtuldu. 29 yaşındaki Fatih Balta ise işten çıktıktan sonra eve dönerken kaldırımdan ara sokağa inmek üzere adımını attığı anda kendi üzerine gelen otomobilin altında kalmaktan son anda kıl payı kurtuldu.

 

Olay anı bir işyerinin güvenlik kameralarına an ve an yansıdı.

 

Kaynak:Denizligazetesi.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.