Denizli'de kızgın boğa can aldı!

DENİZLİ 20.04.2017 - 10:02, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'de kızgın boğa can aldı!

Denizli Sarayköy ilçesinde beslediği boğa tarafından saldırıya uğrayan adam hayatını kaybetti.

Sarayköy Acısu Mahallesinde kendi beslediği boğa tarafından saldırıya uğradı ve feci şekilde can verdi.   Sarayköy Acısu Mahallesi'nde önceki gün  11:00 sıralarında talihsiz bir olay yaşandı.55 yaşında Süleyman Sönmez isimli bir vatandaş 6 aylıkken alıp büyüttüğü, canı gibi baktığı boğa tarafından saldırıya uğradı ve feci şekilde hayatını kaybetti. Şantiyede olayı gören vatandaşlar boğayı uzaklaştırmaya çalışırken onlar da saldırıya maruz kaldı. Son çare şantiyede bulunan kepçeyle boğayı oradan uzaklaştırdılar.   112 Acil ekiplerinin gelmesiyle Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ağır yaralı Süleyman Sönmez, yoğun bakımda yapılan tüm müdahalelere rağmen dün hayatını kaybetti. Süleyman Sönmez'in ölüm haberini alan ailesi yasa boğuldu. Süleyman Sönmez'in cenazesi ikindi namazında toprağa verildi. (Kaynak: saraykoy.com.tr)
Denizli Sarayköy ilçesinde beslediği boğa tarafından saldırıya uğrayan adam hayatını kaybetti.

Sarayköy Acısu Mahallesinde kendi beslediği boğa tarafından saldırıya uğradı ve feci şekilde can verdi.

 

Sarayköy Acısu Mahallesi'nde önceki gün  11:00 sıralarında talihsiz bir olay yaşandı.55 yaşında Süleyman Sönmez isimli bir vatandaş 6 aylıkken alıp büyüttüğü, canı gibi baktığı boğa tarafından saldırıya uğradı ve feci şekilde hayatını kaybetti. Şantiyede olayı gören vatandaşlar boğayı uzaklaştırmaya çalışırken onlar da saldırıya maruz kaldı. Son çare şantiyede bulunan kepçeyle boğayı oradan uzaklaştırdılar.

 

112 Acil ekiplerinin gelmesiyle Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ağır yaralı Süleyman Sönmez, yoğun bakımda yapılan tüm müdahalelere rağmen dün hayatını kaybetti. Süleyman Sönmez'in ölüm haberini alan ailesi yasa boğuldu. Süleyman Sönmez'in cenazesi ikindi namazında toprağa verildi. (Kaynak: saraykoy.com.tr)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.