Denizli'de köpekleri zehirleyerek katlettiler!

YAŞAM 20.02.2017 - 11:58, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'de köpekleri zehirleyerek katlettiler!

Denizli'de çevrede bulunan köpeklerin bulunduğu alana zehirli et ve yiyecek vererek onlarca köpeği katlettiler.

Denizli Pamukkale ilçesinde kimliği belirsiz kişi ve kişilerce köpek katliamı yapıldı. Çevreye bırakılan zehirli yiyecekleri yiyen köpekler, can çekişerek öldü.   Pamukkale İlçesi Bağbaşı Hobi Bahçesi Karakurt Mahallesi'ne giden topraklı yolda köpeklerin ölülerini gören vatandaşlar şaşkına döndü. Mahallenin çeşitli yerlerine bırakılan zehirli et ve ekmekleri yedikleri sanılan 10’larca köpek telef oldu. Olayla ilgili inceleme başlatıldı. Sosyal medyadan paylaşılan fotoğraflar hayvan severlerin tepkisine neden olurken şu notla paylaşıldı.     “Bunu yapan şahıs dilerim tez zamanda Allah cezanı verir ve ne bu dünya da nede ahirette gün yüzü görürsün inşallah. Bagbaşi hobi bahçelerinden Karakut mahallesine giden toprak tarla yolu üzerinde kimliği belirsiz psikopat cani biri veya birileri tarafından bu mevkideki tüm Canlar zehirlenerek dereye atılmıştır. Lütfen o mevkiye yakın olan olmayan insanlar herkes birbirini uyarsın denildi. 
Denizli'de çevrede bulunan köpeklerin bulunduğu alana zehirli et ve yiyecek vererek onlarca köpeği katlettiler.

Denizli Pamukkale ilçesinde kimliği belirsiz kişi ve kişilerce köpek katliamı yapıldı. Çevreye bırakılan zehirli yiyecekleri yiyen köpekler, can çekişerek öldü.

 

Pamukkale İlçesi Bağbaşı Hobi Bahçesi Karakurt Mahallesi'ne giden topraklı yolda köpeklerin ölülerini gören vatandaşlar şaşkına döndü. Mahallenin çeşitli yerlerine bırakılan zehirli et ve ekmekleri yedikleri sanılan 10’larca köpek telef oldu. Olayla ilgili inceleme başlatıldı. Sosyal medyadan paylaşılan fotoğraflar hayvan severlerin tepkisine neden olurken şu notla paylaşıldı.

 

 

“Bunu yapan şahıs dilerim tez zamanda Allah cezanı verir ve ne bu dünya da nede ahirette gün yüzü görürsün inşallah. Bagbaşi hobi bahçelerinden Karakut mahallesine giden toprak tarla yolu üzerinde kimliği belirsiz psikopat cani biri veya birileri tarafından bu mevkideki tüm Canlar zehirlenerek dereye atılmıştır. Lütfen o mevkiye yakın olan olmayan insanlar herkes birbirini uyarsın denildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.