Denizli'de koronavirüs yoğunluk haritası güncellendi

DENİZLİ 08.06.2020 - 21:32, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de koronavirüs yoğunluk haritası güncellendi

Sağlık Bakanlığı tarafından Türkiye genelindeki büyükşehirlerin koronavirüs yoğunluk haritası tek tek güncelleniyor. Buna göre, 30 büyükşehir arasında yer alan Denizli'de yoğunluk haritası güncellendi.   Sağlık Bakanlığı'nın "Hayat Eve Sığar" uygulaması ile tüm illerdeki koronavirüs vakası yoğunlukları görülebiliyor. Denizli’de koronavirüs yoğunluğu haritalarına bakıldığında vakaların azaldığı riskin çok nadir bölgelerde görüldüğü gözlemlendi. . Mavi alanlar düşük riskli koronavirüs salgın bölgesi olarak belirtilirken, kırmızı alanlar ise yüksek riskli koronavirüs alanları olarak ifade ediliyor. Koronavirüs tedbirleri uygulanan Denizli'de, normalleşme sürecine girilen şu günlerde her şey iyiye gitme yolunda ilerlerken, yetkililer sosyal mesafe kurallarına riayet edilmesini maskesiz dolaşılmaması konusunda uyarıda bulunuyor.   İşte, uygulamadan elde edilen verilere göre kent merkezinde koronavirüs yoğunluğundaki son durum...            

Sağlık Bakanlığı tarafından Türkiye genelindeki büyükşehirlerin koronavirüs yoğunluk haritası tek tek güncelleniyor. Buna göre, 30 büyükşehir arasında yer alan Denizli'de yoğunluk haritası güncellendi.

 

Sağlık Bakanlığı'nın "Hayat Eve Sığar" uygulaması ile tüm illerdeki koronavirüs vakası yoğunlukları görülebiliyor. Denizli’de koronavirüs yoğunluğu haritalarına bakıldığında vakaların azaldığı riskin çok nadir bölgelerde görüldüğü gözlemlendi.

.

Mavi alanlar düşük riskli koronavirüs salgın bölgesi olarak belirtilirken, kırmızı alanlar ise yüksek riskli koronavirüs alanları olarak ifade ediliyor. Koronavirüs tedbirleri uygulanan Denizli'de, normalleşme sürecine girilen şu günlerde her şey iyiye gitme yolunda ilerlerken, yetkililer sosyal mesafe kurallarına riayet edilmesini maskesiz dolaşılmaması konusunda uyarıda bulunuyor.

 

İşte, uygulamadan elde edilen verilere göre kent merkezinde koronavirüs yoğunluğundaki son durum...

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.