Denizli'de PKK/KCK operasyonu

ASAYİŞ 17.02.2020 - 18:37, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de PKK/KCK operasyonu

Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen PKK/KCK terör örgütüne yönelik soruşturma kapsamında terör propagandası yaptığı gerekçesi ile hakkında yakalama kararı bulunan 1 kişi yakalandı.   Emniyet birimleri tarafından, adli makamlarca sosyal paylaşım siteleri üzerinden PKK/KCK terör örgütü propagandası yapma suçundan hakkında yakalama emri olan 1 şüpheli şahıs yakalandı. Yakalanan şüpheli emniyetteki ifadesinden sonra adliyeye sevk edildi.   Adliyeye sevk edilen şüpheli hakkında adli işlem yapıldı.

Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen PKK/KCK terör örgütüne yönelik soruşturma kapsamında terör propagandası yaptığı gerekçesi ile hakkında yakalama kararı bulunan 1 kişi yakalandı.

 

Emniyet birimleri tarafından, adli makamlarca sosyal paylaşım siteleri üzerinden PKK/KCK terör örgütü propagandası yapma suçundan hakkında yakalama emri olan 1 şüpheli şahıs yakalandı. Yakalanan şüpheli emniyetteki ifadesinden sonra adliyeye sevk edildi.

 

Adliyeye sevk edilen şüpheli hakkında adli işlem yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.