Denizli'de sağanak yağış uyarısı !

DENİZLİ 04.05.2017 - 12:50, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'de sağanak yağış uyarısı !

Denizli'de hava sıcaklığı bugün 13 ile 27 derece arası değişirken, dün yaşanan yoğun sağanak yağış bugünde devam edeceği belirtildi. Yetkililer Cumartesi günü ise şiddetli yağış uyarısında bulundu.

Denizli'de hava sıcaklığı  bugün 13 ile 27 derece arası değişirken, dün yaşanan yoğun sağanak yağış bugünde devam edeceği belirtildi. Yetkililer Cumartesi günü ise şiddetli yağış uyarısında bulundu.   Denizli Meteoroloji Müdürlüğü'nden edindiğimiz bilgiye göre, bugün öğleden sonra veya akşam üzeri  başlayacak sağanak ve gök gürültülü yağış yer yer değişiklik göstereceği belirtildi. Dün bazı ilçelerde yaşanan dolu yağışı bugün gözlemlenmezken Cumartesi günü hava sıcaklıklarının düşeceği ve bazı bölgelerde dolu yağabileceği tahmin ediliyor.   Yetkililer, Cumartesi günü ise sağanak ve gök gürültülü yağmurların devam edeceği, bu konuda vatandaşların dikkatli olması konusunda uyarıda bulundu. Denizli genelinde şiddetli sağanak yağışın olacağı belirtildi. Pazar gününden itibaren hava sıcaklarının artacağı güneşli havanın geri döneceği gözlemleniyor.    Denizli'de 7 günlük hava tahminleri ise şöyle;  
Denizli'de hava sıcaklığı bugün 13 ile 27 derece arası değişirken, dün yaşanan yoğun sağanak yağış bugünde devam edeceği belirtildi. Yetkililer Cumartesi günü ise şiddetli yağış uyarısında bulundu.

Denizli'de hava sıcaklığı  bugün 13 ile 27 derece arası değişirken, dün yaşanan yoğun sağanak yağış bugünde devam edeceği belirtildi. Yetkililer Cumartesi günü ise şiddetli yağış uyarısında bulundu.

 

Denizli Meteoroloji Müdürlüğü'nden edindiğimiz bilgiye göre, bugün öğleden sonra veya akşam üzeri  başlayacak sağanak ve gök gürültülü yağış yer yer değişiklik göstereceği belirtildi. Dün bazı ilçelerde yaşanan dolu yağışı bugün gözlemlenmezken Cumartesi günü hava sıcaklıklarının düşeceği ve bazı bölgelerde dolu yağabileceği tahmin ediliyor.

 

Yetkililer, Cumartesi günü ise sağanak ve gök gürültülü yağmurların devam edeceği, bu konuda vatandaşların dikkatli olması konusunda uyarıda bulundu. Denizli genelinde şiddetli sağanak yağışın olacağı belirtildi.

Pazar gününden itibaren hava sıcaklarının artacağı güneşli havanın geri döneceği gözlemleniyor.

 

 Denizli'de 7 günlük hava tahminleri ise şöyle;

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.