Denizli'de TIR ile Kamyonet Çarpıştı: 2 yaralı

ASAYİŞ 10.12.2018 - 16:39, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de TIR ile Kamyonet Çarpıştı: 2 yaralı

Denizli Merkezefendi İlçesi'nde meydana gelen kazada TIR ile toprak yüklü Kamyonet çarpıştı. Meydana gelen kazada ortalık savaş alanına dönerken kazada 2 kişi hafif şekilde yaralandı.   Edinilen bilgiye göre, Bugün saat 16.00 sularında Hacıeyüplü Mahallesi Salih Ağa Kavşağı'nda  20 SL 487 plakalı TIR ile toprak yüklü 20 N 0191 plakalı kamyonete yandan çarpıştı. Çarpmanın etkisi ile TIR'ın dorsesi kabinden ayrılırken, kamyonetin sağ arka kasa tarafı zarar gördü. Kamyonette bulunan toprak yola savrulurken, TIR'da büyük çapta maddi hasar meydana geldi.     Kazanın ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve trafik ekipleri sevk edildi. Kazada hafif yaralanan 2 kişi olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Trafik ekipleri yolda trafiği kontrollü şekilde sağlarken, her iki aracın çekilmesi için çalışmaların devam ettiği belirtildi.   Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.    

Denizli Merkezefendi İlçesi'nde meydana gelen kazada TIR ile toprak yüklü Kamyonet çarpıştı. Meydana gelen kazada ortalık savaş alanına dönerken kazada 2 kişi hafif şekilde yaralandı.

 

Edinilen bilgiye göre, Bugün saat 16.00 sularında Hacıeyüplü Mahallesi Salih Ağa Kavşağı'nda  20 SL 487 plakalı TIR ile toprak yüklü 20 N 0191 plakalı kamyonete yandan çarpıştı. Çarpmanın etkisi ile TIR'ın dorsesi kabinden ayrılırken, kamyonetin sağ arka kasa tarafı zarar gördü. Kamyonette bulunan toprak yola savrulurken, TIR'da büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

 

 

Kazanın ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve trafik ekipleri sevk edildi. Kazada hafif yaralanan 2 kişi olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Trafik ekipleri yolda trafiği kontrollü şekilde sağlarken, her iki aracın çekilmesi için çalışmaların devam ettiği belirtildi.

 

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.