Denizli'de tehlikeli yolculuk

DENİZLİ 17.08.2019 - 11:18, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de tehlikeli yolculuk

Denizli’nin Acıpayam İlçesi’nde karpuz yüklü kamyonun kabininin üzerinde yolculuk yapan 6 kişi ölüme davetiye çıkardı.Tehlikeli yolculuk bir vatandaş tarafından görüntülendi.   Edinilen bilgiye göre; olay Acıpayam, Kelekçi Mahallesi, Akalan yolu üzerinde yaşandı. Bir vatandaş tarafından görüntülenen olayda, tarladan toplanan karpuzların nakli sırasında kamyonun kabin kısmında yolculuk yapan 6 kişi görenleri tedirgin etti. Tehlikeli bir yolculuk yapan 6 kişinin mevsimlik işçiler olduğu düşünülüyor.   Olası bir kaza anında 6 kişinin hayatını hiçe sayarak yoluna devam eden Aydın plakalı kamyon, vatandaşların meraklı bakışları arasında uzaklaşarak gözden kayboldu.  

Denizli’nin Acıpayam İlçesi’nde karpuz yüklü kamyonun kabininin üzerinde yolculuk yapan 6 kişi ölüme davetiye çıkardı.Tehlikeli yolculuk bir vatandaş tarafından görüntülendi.

 

Edinilen bilgiye göre; olay Acıpayam, Kelekçi Mahallesi, Akalan yolu üzerinde yaşandı. Bir vatandaş tarafından görüntülenen olayda, tarladan toplanan karpuzların nakli sırasında kamyonun kabin kısmında yolculuk yapan 6 kişi görenleri tedirgin etti. Tehlikeli bir yolculuk yapan 6 kişinin mevsimlik işçiler olduğu düşünülüyor.

 

Olası bir kaza anında 6 kişinin hayatını hiçe sayarak yoluna devam eden Aydın plakalı kamyon, vatandaşların meraklı bakışları arasında uzaklaşarak gözden kayboldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.