Denizli'de telefonla dolandırıcılık zanlısı tutuklandı

ASAYİŞ 29.09.2020 - 10:47, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de telefonla dolandırıcılık zanlısı tutuklandı

Denizli'nin Tavas ilçesinde kendisini jandarma olarak tanıtarak dolandırıcılık yapmaya çalışan zanlı, tutuklandı.   Karahisar Mahallesi'nde çiftçilik yapan H.Ç'yi (60) telefonla arayan bir kişi, kendisini jandarma olarak tanıtıp adının bir cinayet soruşturmasına karıştığını, evine gelerek altın ve paraları kontrol edeceğini söyledi.   Gelen zanlıdan şüphelenen H.Ç'nin soru sormasıyla zanlının evden herhangi bir şey almadan ayrılması üzerine İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve Tavas İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, soruşturma başlattı.   Olayı 22 yaşındaki M.Ç'nin gerçekleştirdiğini tespit eden jandarma ekipleri, zanlıyı saklandığı metruk evde yakaladı. Hakkında 7 suç kaydı bulunan M.Ç, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.   Zanlı, nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Denizli'nin Tavas ilçesinde kendisini jandarma olarak tanıtarak dolandırıcılık yapmaya çalışan zanlı, tutuklandı.

 

Karahisar Mahallesi'nde çiftçilik yapan H.Ç'yi (60) telefonla arayan bir kişi, kendisini jandarma olarak tanıtıp adının bir cinayet soruşturmasına karıştığını, evine gelerek altın ve paraları kontrol edeceğini söyledi.

 

Gelen zanlıdan şüphelenen H.Ç'nin soru sormasıyla zanlının evden herhangi bir şey almadan ayrılması üzerine İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve Tavas İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, soruşturma başlattı.

 

Olayı 22 yaşındaki M.Ç'nin gerçekleştirdiğini tespit eden jandarma ekipleri, zanlıyı saklandığı metruk evde yakaladı. Hakkında 7 suç kaydı bulunan M.Ç, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

 

Zanlı, nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.