Denizli'de Trafik Polisi canına kıydı!

ASAYİŞ 06.07.2018 - 08:46, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de Trafik Polisi canına kıydı!

Denizli Çivril İlçesi’nde Bölge Trafik Şube Müdürlüğü’nde görevli polis memuru görevi başında intihar etti.   Olay, Çivril İlçesi, Kıralan Mahallesi, Bölge Trafik Şube Müdürlüğünde meydana geldi.  Yaşanan olay herkesi hüzne boğdu. İddiaya göre, Kıralan Bölge Trafik Şube Müdürlüğünde görevli 1973 doğumlu Trafik Polisi Fatih Civan Özbaş, görevde ve nöbetçi olduğu esna da henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı şube içerisinde bulunurken kendisine ait beylik tabancası ile intihar ederek yaşamına son verdi.   Silah sesini duyan silah arkadaşları olayın yaşandığı yere geldiğinde evli ve iki çocuk babası Özbaş’ı ağır yaralı olarak kanlar içinde gördü. Olay sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tüm müdahalelere rağmen Trafik Polisi Fatih Civan Özbaş’ı kurtaramadı.   Meslektaşları arasında sakin ve sessiz biri olarak bilinen Özbaş’ın hayatını kaybetmesi silah arkadaşlarını ve sevenlerini yasa boğdu. Yaşanan üzücü olay karşısında şoka uğrayan meslektaşları uzun süre şube dışarısında oturdu ve gözyaşlarına hakim olamadı.   Yaşanan üzücü olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı. 

Denizli Çivril İlçesi’nde Bölge Trafik Şube Müdürlüğü’nde görevli polis memuru görevi başında intihar etti.

 

Olay, Çivril İlçesi, Kıralan Mahallesi, Bölge Trafik Şube Müdürlüğünde meydana geldi.  Yaşanan olay herkesi hüzne boğdu. İddiaya göre, Kıralan Bölge Trafik Şube Müdürlüğünde görevli 1973 doğumlu Trafik Polisi Fatih Civan Özbaş, görevde ve nöbetçi olduğu esna da henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı şube içerisinde bulunurken kendisine ait beylik tabancası ile intihar ederek yaşamına son verdi.

 

Silah sesini duyan silah arkadaşları olayın yaşandığı yere geldiğinde evli ve iki çocuk babası Özbaş’ı ağır yaralı olarak kanlar içinde gördü. Olay sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tüm müdahalelere rağmen Trafik Polisi Fatih Civan Özbaş’ı kurtaramadı.

 

Meslektaşları arasında sakin ve sessiz biri olarak bilinen Özbaş’ın hayatını kaybetmesi silah arkadaşlarını ve sevenlerini yasa boğdu. Yaşanan üzücü olay karşısında şoka uğrayan meslektaşları uzun süre şube dışarısında oturdu ve gözyaşlarına hakim olamadı.

 

Yaşanan üzücü olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.