Denizli'de yağışlı hava bekleniyor!

DENİZLİ 09.01.2019 - 17:33, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de yağışlı hava bekleniyor!

Denizli’de bugün hava sıcaklığı -2 ila 7 derece arası değişirken hava parçalı bulutlu şeklinde seyrediyor. Denizli’de Perşembe gününden itibaren yağmurlu hava bekleniyor. Sıcaklıklarda düşüş beklenirken bazı ilçelerde ve yüksek kesimlerde karla karışık yağmur şeklinde olması tahmin ediliyor.   Yurdu etkisi altına alan kar yağışı Denizli’yi de etkisi altına aldı. Kent merkezi ve tüm ilçelerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle okullar bazı bölgelerde tatil edildi. Aşırı buzlanma ve don olayı nedeniyle bugün 9 ilçede okullar tatil edildi. Kar yağışının ardından Perşembe günü karla karışık yağmur gözlemlenirken daha sonraki günlerde yağmurun etkili olacağı tahmin ediliyor. Hava sıcaklıklarının düşeceği gözlemlenen Denizli’de; Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri yağışlı hava etkili olacağı tahmin ediliyor.   Sağanak yağışın beklendiği Denizli’de yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı (ani sel, su baskını, yağış anında kuvvetli rüzgar ve fırtına, ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği uyarısında bulunuldu.   Denizli'de haftalık hava raporu;    

Denizli’de bugün hava sıcaklığı -2 ila 7 derece arası değişirken hava parçalı bulutlu şeklinde seyrediyor. Denizli’de Perşembe gününden itibaren yağmurlu hava bekleniyor. Sıcaklıklarda düşüş beklenirken bazı ilçelerde ve yüksek kesimlerde karla karışık yağmur şeklinde olması tahmin ediliyor.

 

Yurdu etkisi altına alan kar yağışı Denizli’yi de etkisi altına aldı. Kent merkezi ve tüm ilçelerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle okullar bazı bölgelerde tatil edildi. Aşırı buzlanma ve don olayı nedeniyle bugün 9 ilçede okullar tatil edildi. Kar yağışının ardından Perşembe günü karla karışık yağmur gözlemlenirken daha sonraki günlerde yağmurun etkili olacağı tahmin ediliyor. Hava sıcaklıklarının düşeceği gözlemlenen Denizli’de; Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri yağışlı hava etkili olacağı tahmin ediliyor.

 

Sağanak yağışın beklendiği Denizli’de yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı (ani sel, su baskını, yağış anında kuvvetli rüzgar ve fırtına, ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği uyarısında bulunuldu.

 

Denizli'de haftalık hava raporu;

 

 

DENİZLİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.