Denizli'de yağışlı hava etkili olacak!

DENİZLİ 07.06.2019 - 09:52, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de yağışlı hava etkili olacak!

Denizli’de kent merkezinde bugün hava sıcaklığı 19 ila 33 derece arası değişirken hava az bulutlu, hafta sonu başlayacak gök gürültülü ve sağanak yağışlar hafta içinde de devam edecek.   Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, bayram öncesi ve sonrası yaşanan sıcak hava, Denizli’de yarından itibaren yerini yağmurlu bir havaya bırakacağı tahmin ediliyor. Kent merkezinde Cumartesi gününden itibaren etkisini gösterecek gök gürültülü ve sağanak yağış bazı ilçelerde yağmur şeklinde olacak. Pazar gününden itibaren tüm Denizli il sınırları içerisinde gök gürültülü ve sağanak yağmur gözlenirken sıcaklıklar 2-3 derece düşecek.   Denizli’de 5 günlük hava raporu;  

Denizli’de kent merkezinde bugün hava sıcaklığı 19 ila 33 derece arası değişirken hava az bulutlu, hafta sonu başlayacak gök gürültülü ve sağanak yağışlar hafta içinde de devam edecek.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, bayram öncesi ve sonrası yaşanan sıcak hava, Denizli’de yarından itibaren yerini yağmurlu bir havaya bırakacağı tahmin ediliyor. Kent merkezinde Cumartesi gününden itibaren etkisini gösterecek gök gürültülü ve sağanak yağış bazı ilçelerde yağmur şeklinde olacak. Pazar gününden itibaren tüm Denizli il sınırları içerisinde gök gürültülü ve sağanak yağmur gözlenirken sıcaklıklar 2-3 derece düşecek.

 

Denizli’de 5 günlük hava raporu;

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.