Denizli’de yeni yılın ilk bebeği Melike oldu

DENİZLİ 01.01.2017 - 09:56, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli’de yeni yılın ilk bebeği Melike oldu

Denizli’de 2017 yılının ilk bebeği Melike oldu. İlk çocuk sahibi olma sevinci yaşayan Saliha ve Özcan Par çiftini AK Parti Denizli Milletvekili Sema Ramazanoğlu ziyaret etti.

Denizli’de 2017 yılının ilk bebeği Saliha ve Özcan Par çiftinin Melike isimli bebekleri oldu. Melike bebeğe AK Parti Denizli Milletvekili Sema Ramazanoğlu altın takarak, anne Saliha Par’ı tebrik etti. Saat 00.05’te dünyaya gözlerini açan Melek bebeğin ağırlığı 3 kilo ağırlığında doğdu.   Doktor olan Milletvekili Sema Ramazanoğlu, hastanede yeni doğum yapan anneleri ve Suriyeli aileleri ziyaret ederek hediye verdi. Ramazanoğlu, daha sonra sağlık çalışanlarına gül hediye ederek, yeni yıllarını kutladı daha sonra sohbet etti.   Ramazanoğlu, son olarak gazetecilere de gül hediye ederek, yeni yıllarını kutladı, fotoğraf makinesini eline alarak, basın mensuplarının fotoğrafını çekti. Basın mensupları ve sağlık çalışanlarıyla toplu fotoğraf çektikten sonra hastaneden ayrıldı.  
Denizli’de 2017 yılının ilk bebeği Melike oldu. İlk çocuk sahibi olma sevinci yaşayan Saliha ve Özcan Par çiftini AK Parti Denizli Milletvekili Sema Ramazanoğlu ziyaret etti.

Denizli’de 2017 yılının ilk bebeği Saliha ve Özcan Par çiftinin Melike isimli bebekleri oldu. Melike bebeğe AK Parti Denizli Milletvekili Sema Ramazanoğlu altın takarak, anne Saliha Par’ı tebrik etti. Saat 00.05’te dünyaya gözlerini açan Melek bebeğin ağırlığı 3 kilo ağırlığında doğdu.

 


Doktor olan Milletvekili Sema Ramazanoğlu, hastanede yeni doğum yapan anneleri ve Suriyeli aileleri ziyaret ederek hediye verdi. Ramazanoğlu, daha sonra sağlık çalışanlarına gül hediye ederek, yeni yıllarını kutladı daha sonra sohbet etti.

 


Ramazanoğlu, son olarak gazetecilere de gül hediye ederek, yeni yıllarını kutladı, fotoğraf makinesini eline alarak, basın mensuplarının fotoğrafını çekti. Basın mensupları ve sağlık çalışanlarıyla toplu fotoğraf çektikten sonra hastaneden ayrıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.