Denizli’den çıkan Tır Kayseri’de devrildi

ASAYİŞ 19.05.2017 - 10:15, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli’den çıkan Tır Kayseri’de devrildi

Denizli’den Tekstil Makinesini İran’a götürmek için yola çıkan Tır Kayseri’de şarampole uçtu

Denizli’den Tekstil Makinesini İran’a götürmek için yola çıkan Tır Kayseri’de şarampole uçtu   Edinilen bilgiye göre Denizli’den İran’a Tekstil Makinesi  götürmek isteyen İran plakalı  Tır Kayseri- Nevşehir karayolunun Garipçe mevkisinde şarampole devrildi. Şarampole devrilen Tır sebebiyle arkadan gelen araçların fren yapmasıyla 5 otomobil,bir kamyon ve yine İran Plakalı başka bir Tır Çarpıştı. İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda, UMKE , AFAD,itfaiye ve 112 Acil servis sevk edildi.   Meydana gelen zincirleme kaza da Tır sürücüsü Mehdi Caferi, eşi Sakine Jahanmehr ve 3 yaşındaki çocukları Esma Caferi ile diğer yaralılar kentteki hastanelere kaldırıldı.   Caferi ve eşi ile kızları Esma Caferi'nin sağlık durumlarının ağır olduğu öğrenildi.
Denizli’den Tekstil Makinesini İran’a götürmek için yola çıkan Tır Kayseri’de şarampole uçtu

Denizli’den Tekstil Makinesini İran’a götürmek için yola çıkan Tır Kayseri’de şarampole uçtu

 

Edinilen bilgiye göre Denizli’den İran’a Tekstil Makinesi  götürmek isteyen İran plakalı  Tır Kayseri- Nevşehir karayolunun Garipçe mevkisinde şarampole devrildi. Şarampole devrilen Tır sebebiyle arkadan gelen araçların fren yapmasıyla 5 otomobil,bir kamyon ve yine İran Plakalı başka bir Tır Çarpıştı. İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda, UMKE , AFAD,itfaiye ve 112 Acil servis sevk edildi.

 

Meydana gelen zincirleme kaza da Tır sürücüsü Mehdi Caferi, eşi Sakine Jahanmehr ve 3 yaşındaki çocukları Esma Caferi ile diğer yaralılar kentteki hastanelere kaldırıldı.
 

Caferi ve eşi ile kızları Esma Caferi'nin sağlık durumlarının ağır olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.