Denizli genelinde kar yağışı bekleniyor

DENİZLİ 28.12.2019 - 09:45, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli genelinde kar yağışı bekleniyor

Denizli’de bugün hava sıcaklığı 2 ila 10 dere arası değişirken hava çok bulutlu rüzgar kuzeyden 5 km/sa hızında esmesi bekleniyor. Kent merkezi’nde haftanın son günü (Pazar) etkili olacak kar yağışı Pazartesi günü karla karışık yağmur şeklinde olurken ilçelerde kar yağışı şeklinde olacağı tahmin ediliyor.   Meteoroloji Genel Müdürlüğü geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamasında kent merkezinde Pazar günü karla karışık yağmur, pazartesi günü ise kar yağışlı olacağını duyurmuştu. Hava olaylarında yaşanan değişikle kar yağışının Pazar günü etkili olacağını duyurdu.   Meteorolojiden yapılan son açıklamada Cumartesi günü (bugün), Marmara'nın doğusu, Karadeniz, İç Anadolu, Ege'nin iç kesimleri, Akdeniz'in doğu kesimleri, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu'da sağanak yağış ve kar yağışının etkili olması bekleniyor.   Haftanın son gününde, kar yağışının çok daha geniş bir bölgede etkili olması bekleniyor. Meteoroloji, Pazar günü yağışların Cumartesi gününe göre daha kuvvetli olacağı uyarısında bulundu. Ankara başta olmak üzere, Kütahya, Uşak, Denizli, Bingöl, Tunceli, Erzincan ilçelerinde kuvvetli kar yağışı bekleniyor. Konya'da ise çok kuvvetli kar yağışı görülecek.   Hava olaylarında bir değişiklik yaşanmaması durumunda Denizli kent merkezinde 5 günlük hava raporu ise şöyle;  

Denizli’de bugün hava sıcaklığı 2 ila 10 dere arası değişirken hava çok bulutlu rüzgar kuzeyden 5 km/sa hızında esmesi bekleniyor. Kent merkezi’nde haftanın son günü (Pazar) etkili olacak kar yağışı Pazartesi günü karla karışık yağmur şeklinde olurken ilçelerde kar yağışı şeklinde olacağı tahmin ediliyor.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamasında kent merkezinde Pazar günü karla karışık yağmur, pazartesi günü ise kar yağışlı olacağını duyurmuştu. Hava olaylarında yaşanan değişikle kar yağışının Pazar günü etkili olacağını duyurdu.

 

Meteorolojiden yapılan son açıklamada Cumartesi günü (bugün), Marmara'nın doğusu, Karadeniz, İç Anadolu, Ege'nin iç kesimleri, Akdeniz'in doğu kesimleri, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu'da sağanak yağış ve kar yağışının etkili olması bekleniyor.

 

Haftanın son gününde, kar yağışının çok daha geniş bir bölgede etkili olması bekleniyor. Meteoroloji, Pazar günü yağışların Cumartesi gününe göre daha kuvvetli olacağı uyarısında bulundu. Ankara başta olmak üzere, Kütahya, Uşak, Denizli, Bingöl, Tunceli, Erzincan ilçelerinde kuvvetli kar yağışı bekleniyor. Konya'da ise çok kuvvetli kar yağışı görülecek.

 

Hava olaylarında bir değişiklik yaşanmaması durumunda Denizli kent merkezinde 5 günlük hava raporu ise şöyle;

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.