Denizli Güney İlçesi’nde ki kekik deposu yangını korkuttu

ASAYİŞ 08.03.2017 - 10:42, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli Güney İlçesi’nde ki kekik deposu yangını korkuttu

Denizli'nin Güney İlçesi Aydoğdu Mahallesi'nde çıkan yangın çevredekilerin haber vermesiyle,ormanlık alandaki yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.

Edinilen bilgiye göre dün gece saatlerinde bir kekik doposunda çıkan yangın, olay yerinden geçenlerin haber vermesiyle birlikte olay yerine gelen itfaiye ekipleri titiz çalışma ile yangını kontrol altına alınarak söndürüldü.     Dün gece meydana gelen yangın,Denizli Güney İlçesi Aydoğdu Mahallesi’nde ormanlık bölgede bulanan kekik deposunda, sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı çıktığı öğrenildi.Yangında Güney ilçesi itfaiye ekipleri yoğun ve titiz çalışma ardından yangın kontrol altına alındı.Yangın da herhangibi can kaybı yaşanmazken,çok sayıda kekik dolu çuvallar yandı.   Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 
Denizli'nin Güney İlçesi Aydoğdu Mahallesi'nde çıkan yangın çevredekilerin haber vermesiyle,ormanlık alandaki yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.

Edinilen bilgiye göre dün gece saatlerinde bir kekik doposunda çıkan yangın, olay yerinden geçenlerin haber vermesiyle birlikte olay yerine gelen itfaiye ekipleri titiz çalışma ile yangını kontrol altına alınarak söndürüldü.

 

 

Dün gece meydana gelen yangın,Denizli Güney İlçesi Aydoğdu Mahallesi’nde ormanlık bölgede bulanan kekik deposunda, sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı çıktığı öğrenildi.Yangında Güney ilçesi itfaiye ekipleri yoğun ve titiz çalışma ardından yangın kontrol altına alındı.Yangın da herhangibi can kaybı yaşanmazken,çok sayıda kekik dolu çuvallar yandı.

 

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.