Denizli’nin göbeğinde Yoldan geçen kadınlara taciz etti, gözaltına alındı

ASAYİŞ 09.06.2017 - 12:14, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli’nin göbeğinde Yoldan geçen kadınlara taciz etti, gözaltına alındı

Denizli’de sabah saatlerinde yaşanan olayda yoldan geçen kadınlara tacizde bulunan bir kişi gözaltına alındı.

Denizli’de sabah saatlerinde yaşanan  olayda yoldan geçen kadınlara tacizde bulunan bir kişi gözaltına alındı.   Denizli’de Sabah saatlerinde Merkezefendi ilçesi, Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzeri, Candoğan Parkı civarında yaşanan olayda 40’lı yaşlarda bir erkeğin yoldan geçen kadınlara cinsel tacizde bulunması polisi harekete geçirdi.  İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler şüpheli kişiyi yakaladı.  Şüpheli kişinin yapılan kimlik sorgusunda başka bir suçtan arandığı da ortaya çıkarken ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Şüpheli kişi tarafından sözlü  tacize uğrayan kadınlar ise kısa süreli panik yaşadı.     Kaynak: haberdenizli
Denizli’de sabah saatlerinde yaşanan olayda yoldan geçen kadınlara tacizde bulunan bir kişi gözaltına alındı.

Denizli’de sabah saatlerinde yaşanan  olayda yoldan geçen kadınlara tacizde bulunan bir kişi gözaltına alındı.

 

Denizli’de Sabah saatlerinde Merkezefendi ilçesi, Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzeri, Candoğan Parkı civarında yaşanan olayda 40’lı yaşlarda bir erkeğin yoldan geçen kadınlara cinsel tacizde bulunması polisi harekete geçirdi.  İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler şüpheli kişiyi yakaladı.  Şüpheli kişinin yapılan kimlik sorgusunda başka bir suçtan arandığı da ortaya çıkarken ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Şüpheli kişi tarafından sözlü  tacize uğrayan kadınlar ise kısa süreli panik yaşadı.  

 

Kaynak: haberdenizli

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.