Denizli'ye beklenen kar geldi

DİĞER 13.12.2016 - 14:00, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'ye beklenen kar geldi

denizli haber / denizli 20 haber / Denizli'ye beklenen kar geldi

Denizli’de bugün beklenen kar yağışı Bağbaşı Yaylası, Cankurtaran ve Denizli'nin yüksek kesimlerine yağmaya başladı. İlerleyen saatlerde kent merkezine de karın yağacağı tahmin ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre,Salı gününden itibaren Denizli merkez ve ilçelerinde kar yağışı bekleniyordu. Yılın ilk karı kent merkezine en yakın bölge olan Cankurtaran'da başladı.   Denizli - Antalya yolu üzerinde bulunan Bağbaşı Yaylası ve Cankurtaran mevkiinde kar yağışı saat 13:30 sularında başladı. Cankurtaran mevkinde, her sene kış aylarında yağan kar yağışı dolayısıyla sürücüler zor anlar yaşıyor. Yetkililer, sürücülere daha dikkatli olması konusunda uyarıda bulundular.    
denizli haber / denizli 20 haber / Denizli'ye beklenen kar geldi

Denizli’de bugün beklenen kar yağışı Bağbaşı Yaylası, Cankurtaran ve Denizli'nin yüksek kesimlerine yağmaya başladı. İlerleyen saatlerde kent merkezine de karın yağacağı tahmin ediliyor.


Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre,Salı gününden itibaren Denizli merkez ve ilçelerinde kar yağışı bekleniyordu. Yılın ilk karı kent merkezine en yakın bölge olan Cankurtaran'da başladı.

 

Denizli - Antalya yolu üzerinde bulunan Bağbaşı Yaylası ve Cankurtaran mevkiinde kar yağışı saat 13:30 sularında başladı. Cankurtaran mevkinde, her sene kış aylarında yağan kar yağışı dolayısıyla sürücüler zor anlar yaşıyor. Yetkililer, sürücülere daha dikkatli olması konusunda uyarıda bulundular.

 



 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.