Denizli'ye getirmek istediği uyuşturucuyu pişmaniye kutusuna gizlemiş

ASAYİŞ 05.07.2018 - 14:20, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'ye getirmek istediği uyuşturucuyu pişmaniye kutusuna gizlemiş

Polis Denizli'ye yolcu otobüsü ile pişmaniye kutusu içerisinde gizleyerek sokmak isteyen 1 kişiyi yaptığı operasyonda yakalayarak gözaltına aldı.   Edinilen bilgilere göre Denizli'ye uyuşturucu maddesini yolcu otobüsü ile gizlenmiş şekilde sevk etmek isteyen bir kişi olduğu ihbarını alan Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nü harekete geçirdi. Polis, Denizli Çetin Beton Fabrikası önünde yapılan uygulama esnasında bir yolcu otobüsü içerisinde yapılan kontrollerde G.A. isimli şahsa ait valiz içerisinde pişmaniye kutusuna gizlenmiş vaziyette 21 gram metamfetamin maddesini ele geçirdi. G.A. isimli zanlı gözaltına alındı. Yapılan sorgulamalardan sonra adliyeye sevk edilen G.A., tutuklanarak cezaevine konuldu.

Polis Denizli'ye yolcu otobüsü ile pişmaniye kutusu içerisinde gizleyerek sokmak isteyen 1 kişiyi yaptığı operasyonda yakalayarak gözaltına aldı.

 

Edinilen bilgilere göre Denizli'ye uyuşturucu maddesini yolcu otobüsü ile gizlenmiş şekilde sevk etmek isteyen bir kişi olduğu ihbarını alan Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nü harekete geçirdi. Polis, Denizli Çetin Beton Fabrikası önünde yapılan uygulama esnasında bir yolcu otobüsü içerisinde yapılan kontrollerde G.A. isimli şahsa ait valiz içerisinde pişmaniye kutusuna gizlenmiş vaziyette 21 gram metamfetamin maddesini ele geçirdi. G.A. isimli zanlı gözaltına alındı.

Yapılan sorgulamalardan sonra adliyeye sevk edilen G.A., tutuklanarak cezaevine konuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.