Denizli’yi yasa boğan ölüm

DENİZLİ 08.02.2021 - 13:11, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:57
 

Denizli’yi yasa boğan ölüm

Denizli’de bir süredir kalp yetmezliği nedeniyle tedavi altına olan Güllü Kırdar, hayatını kaybetti. İzmir'de tedavi gören 22 yaşındaki genç kızın ölümü ailesini ve yakınlarını yasa boğdu. Kırdar, dün Tavas'a bağlı Kozlar Mahallesinde toprağa verildi.   Alınan bilgilere göre Denizli’nin Tavas ilçesinde yaşayan Güllü Kırdar, bir süredir kalp yetmezliği ile mücadele ediyordu. Yaşam dolu olan genç kızın tedavisi İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesinde yapılıyordu. Son dönemde durumu apırlaşrığı öğrenilen 22 yaşındaki genç kızdan Cumartesi günü acı haber geldi. Yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Kırdar, hayatının baharında yaşamını yitirdi. 22 yaşındaki kızın ölümü ailesini ve yakınlarını yasa boğdu. Kırdar, kılınan cenaze namazının ardından Tavas'a bağlı Kozlar Mahalle Mezarlığında toprağa verildi.  

Denizli’de bir süredir kalp yetmezliği nedeniyle tedavi altına olan Güllü Kırdar, hayatını kaybetti. İzmir'de tedavi gören 22 yaşındaki genç kızın ölümü ailesini ve yakınlarını yasa boğdu. Kırdar, dün Tavas'a bağlı Kozlar Mahallesinde toprağa verildi.

 


Alınan bilgilere göre Denizli’nin Tavas ilçesinde yaşayan Güllü Kırdar, bir süredir kalp yetmezliği ile mücadele ediyordu. Yaşam dolu olan genç kızın tedavisi İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesinde yapılıyordu. Son dönemde durumu apırlaşrığı öğrenilen 22 yaşındaki genç kızdan Cumartesi günü acı haber geldi. Yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Kırdar, hayatının baharında yaşamını yitirdi. 22 yaşındaki kızın ölümü ailesini ve yakınlarını yasa boğdu. Kırdar, kılınan cenaze namazının ardından Tavas'a bağlı Kozlar Mahalle Mezarlığında toprağa verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.