Denizlili iş adamı Zekeriya Başkan hayatını kaybetti

ASAYİŞ 09.08.2020 - 12:52, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizlili iş adamı Zekeriya Başkan hayatını kaybetti

Denizlili iş adamı Çağ Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Başkan, tatil için gittiği Milas’ta tekneden düşmesi sonucu boğularak hayatını kaybetti.   Olay dün Muğla’nın Milas ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 68 yaşındaki Zekeri Başkan yakınları ile birlikte kendisine ait tekne ile denize açıldı. Denizdeki dalgaların yükselmesi üzerine tekneden denize düşen Başkan, kurtarılmaya çalışıldı ama başarılı olunamadı. Dalgaların engel olduğu kurtarma çalışmaları sonuç vermedi. Denizde boğularak hayatını kaybeden Zekeriya Başkan'ın cansız bedeni otopsi için Milas Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.   Zekeriya Başkan’ın ölüm haberi başta ailesi ve sevenlerinin yanı sıra iş dünyasını hüzne boğdu.   Talihsiz iş adamı Zekeriya Başkan’ın cenazesi, Bugün Saat 16.00 da Servergazi Mahallesi Fetih Camii’nde kılınacak namazın ardından Servergazi Mezarlığı’nda toprağa verileceği belirtildi.

Denizlili iş adamı Çağ Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Başkan, tatil için gittiği Milas’ta tekneden düşmesi sonucu boğularak hayatını kaybetti.

 

Olay dün Muğla’nın Milas ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 68 yaşındaki Zekeri Başkan yakınları ile birlikte kendisine ait tekne ile denize açıldı. Denizdeki dalgaların yükselmesi üzerine tekneden denize düşen Başkan, kurtarılmaya çalışıldı ama başarılı olunamadı. Dalgaların engel olduğu kurtarma çalışmaları sonuç vermedi. Denizde boğularak hayatını kaybeden Zekeriya Başkan'ın cansız bedeni otopsi için Milas Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

 

Zekeriya Başkan’ın ölüm haberi başta ailesi ve sevenlerinin yanı sıra iş dünyasını hüzne boğdu.

 

Talihsiz iş adamı Zekeriya Başkan’ın cenazesi, Bugün Saat 16.00 da Servergazi Mahallesi Fetih Camii’nde kılınacak namazın ardından Servergazi Mezarlığı’nda toprağa verileceği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.