Denizlispor - Antalyaspor maçının hakemi Küçük oldu

SPOR 05.02.2021 - 12:40, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:57
 

Denizlispor - Antalyaspor maçının hakemi Küçük oldu

Süper Lig'in 24. haftasında oynanacak karşılaşmaları yönetecek hakemler belli oldu. 7 Şubat Pazar günü saat 16.00'da Denizli Atatürk Stadyumu'nda oynanacak Yukatel Denizlispor - F. TAV Antalyaspor maçının hakemi belli oldu. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından yapılan açıklamaya göre, Yukatel Denizlispor ile F. TAV Antalyaspor arasında oynanacak karşılaşmayı Zorbay Küçük yönetecek. Küçük'ün yardımcılıklarını Mehmet Cem Hanoğlu ve Samet Çavuş üstlenecek. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Cihan Aydın olacak.

Süper Lig'in 24. haftasında oynanacak karşılaşmaları yönetecek hakemler belli oldu.


7 Şubat Pazar günü saat 16.00'da Denizli Atatürk Stadyumu'nda oynanacak Yukatel Denizlispor - F. TAV Antalyaspor maçının hakemi belli oldu. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından yapılan açıklamaya göre, Yukatel Denizlispor ile F. TAV Antalyaspor arasında oynanacak karşılaşmayı Zorbay Küçük yönetecek.



Küçük'ün yardımcılıklarını Mehmet Cem Hanoğlu ve Samet Çavuş üstlenecek. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Cihan Aydın olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.