Denizlispor-Adana Demirspor maçında biletler tükenmek üzere...

SPOR 24.01.2019 - 15:46, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor-Adana Demirspor maçında biletler tükenmek üzere...

Spor Toto 1.Lig’de adım adım şampiyonluğa koşan temsilcimiz Denizlispor’un bu hafta sahasında oynayacağı Adana Demirspor maçının biletleri tükenmek üzere.   Spor Toto 1.Lig’in 20.hafta mücadelesinde sahasında Adana Demirspor’u konuk edecek olan Denizlispor’da taraftarlar maça büyük ilgi gösteriyor. 27 puanla 9.sırada bulunan Adana Demirspor’a karşı kritik bir maça çıkacak olan Denizlispor, taraftarının desteğini şimdiden arkasına aldı. Maçın oynanmasına 2 gün olmasına rağmen 10.000 adet biletin satıldığı aktarılırken, maç saatine kadar tribünlerin tamamının dolması bekleniyor.   Denizlispor’la Adana Demirspor arasında oynanacak olan mücadele Cumartesi günü saat 13:30’da başlayacak. Passolig gişeleri bugün ve yarın saat 18:00’a kadar hizmet verecek.  

Spor Toto 1.Lig’de adım adım şampiyonluğa koşan temsilcimiz Denizlispor’un bu hafta sahasında oynayacağı Adana Demirspor maçının biletleri tükenmek üzere.

 

Spor Toto 1.Lig’in 20.hafta mücadelesinde sahasında Adana Demirspor’u konuk edecek olan Denizlispor’da taraftarlar maça büyük ilgi gösteriyor. 27 puanla 9.sırada bulunan Adana Demirspor’a karşı kritik bir maça çıkacak olan Denizlispor, taraftarının desteğini şimdiden arkasına aldı. Maçın oynanmasına 2 gün olmasına rağmen 10.000 adet biletin satıldığı aktarılırken, maç saatine kadar tribünlerin tamamının dolması bekleniyor.

 

Denizlispor’la Adana Demirspor arasında oynanacak olan mücadele Cumartesi günü saat 13:30’da başlayacak. Passolig gişeleri bugün ve yarın saat 18:00’a kadar hizmet verecek.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.