Denizlispor, Ankaragücü maçının hazırlıklarını tamamladı

SPOR 20.04.2021 - 14:38, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:58
 

Denizlispor, Ankaragücü maçının hazırlıklarını tamamladı

Denizlispor, Süper Lig’in 36. haftasında deplasmanda oynayacağı Ankaragücü maçının hazırlıklarını sabah saatlerinde gerçekleştirdiği antrenman ile tamamladı. Yeşil-siyahlı takım başkent deplasmanına kaleci Cenk Gönen’in durumunun maç günü belli olması beklenirken 4 eksikle gidiyor. Denizlispor, yarın saat 16.00'da Eryaman Stadyumu’nda oynayacağı Ankaragücü maçının hazırlıklarını bugün Haluk Ulusoy Tesisleri’nde, Teknik Direktör Ali Tandoğan yönetiminde yaptığı antrenman ile tamamladı. Sabah saatlerinde gerçekleştirilen antrenman ısınma ve koordinasyon hareketleri ile başladı. Top kapma ve pas oyunları ile devam eden idman, taktik çalışmalarıyla sona erdi.   Denizlispor, Ankaragücü maçının hazırlıklarını tamamlarken maç kafilesinin açıklanmasının ardından sakatlıkları bulunan Recep Niyaz, Mustafa Yumlu, Hüseyin Altıntaş ve Hadi Sacko deplasman kafilesinde yer almadı. Sakatlığı bulunduğu belirtilen kaleci Cenk Gönen’de eklendi. Maçta forma giyip giymeyeceği ise maç saatinde netlik kazanacağı açıklandı.     Ankara deplasmanı için kafile hazır Denizlispor'un deplasmanda oynayacağı Ankaragücü maçının kafilesi şöyle: "Abdulkadir Sünger, Ali Eren Yalçın, Fabiano Leismann, Muhammet Özkal, Oğuz Yılmaz, Görkem Can, Özer Özdemir, Ayman Ben Mohamed, Sakıb Aytaç, Kubilay Aktaş, Radoslaw Murawski, Hasan Ayaroğlu, Özgür Çek, Marvin Bakalorz, Mix Diskerud, Mathieu Dossevi, Angelo Sagal, Veton Tusha, Muris Mesanovic, Ali Yavuz Kol, Hugo Rodallega, Cenk Gönen." Ankaragücü ile Denizlispor arasında yarın saat 16.00'da oynanacak olan karşılaşmayı Abdülkadir Bitigen yönetecek.  

Denizlispor, Süper Lig’in 36. haftasında deplasmanda oynayacağı Ankaragücü maçının hazırlıklarını sabah saatlerinde gerçekleştirdiği antrenman ile tamamladı. Yeşil-siyahlı takım başkent deplasmanına kaleci Cenk Gönen’in durumunun maç günü belli olması beklenirken 4 eksikle gidiyor.


Denizlispor, yarın saat 16.00'da Eryaman Stadyumu’nda oynayacağı Ankaragücü maçının hazırlıklarını bugün Haluk Ulusoy Tesisleri’nde, Teknik Direktör Ali Tandoğan yönetiminde yaptığı antrenman ile tamamladı. Sabah saatlerinde gerçekleştirilen antrenman ısınma ve koordinasyon hareketleri ile başladı. Top kapma ve pas oyunları ile devam eden idman, taktik çalışmalarıyla sona erdi.

 


Denizlispor, Ankaragücü maçının hazırlıklarını tamamlarken maç kafilesinin açıklanmasının ardından sakatlıkları bulunan Recep Niyaz, Mustafa Yumlu, Hüseyin Altıntaş ve Hadi Sacko deplasman kafilesinde yer almadı. Sakatlığı bulunduğu belirtilen kaleci Cenk Gönen’de eklendi. Maçta forma giyip giymeyeceği ise maç saatinde netlik kazanacağı açıklandı.

 

 


Ankara deplasmanı için kafile hazır


Denizlispor'un deplasmanda oynayacağı Ankaragücü maçının kafilesi şöyle:


"Abdulkadir Sünger, Ali Eren Yalçın, Fabiano Leismann, Muhammet Özkal, Oğuz Yılmaz, Görkem Can, Özer Özdemir, Ayman Ben Mohamed, Sakıb Aytaç, Kubilay Aktaş, Radoslaw Murawski, Hasan Ayaroğlu, Özgür Çek, Marvin Bakalorz, Mix Diskerud, Mathieu Dossevi, Angelo Sagal, Veton Tusha, Muris Mesanovic, Ali Yavuz Kol, Hugo Rodallega, Cenk Gönen."


Ankaragücü ile Denizlispor arasında yarın saat 16.00'da oynanacak olan karşılaşmayı Abdülkadir Bitigen yönetecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.