Denizlispor, Balıkesirspor'dan Oğuz Yılmaz ile anlaştı...

SPOR 04.01.2019 - 16:31, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor, Balıkesirspor'dan Oğuz Yılmaz ile anlaştı...

Denizlispor'da transferler sürüyor.   Denizlispor yönetimi,ara transfer dönemine hızlı girdi.Yeşil siyahlı kurmaylar, Balıkesirspor’dan parası ödenmediği için boşa çıkan 26 yaşındaki stoper Oğuz Yılmaz ile anlaşmaya vardı.     Pendikspor’dan 2016-2017 sezonunda 3 yıllığına Balıkesirspor’a imza atan başarılı oyuncu, 16 lig maçında iyi bir performans gösterdi. 

Denizlispor'da transferler sürüyor.

 

Denizlispor yönetimi,ara transfer dönemine hızlı girdi.Yeşil siyahlı kurmaylar, Balıkesirspor’dan parası ödenmediği için boşa çıkan 26 yaşındaki stoper Oğuz Yılmaz ile anlaşmaya vardı.

 

 

Pendikspor’dan 2016-2017 sezonunda 3 yıllığına Balıkesirspor’a imza atan başarılı oyuncu, 16 lig maçında iyi bir performans gösterdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.