Denizlispor bu yıl çok farklı

SPOR 18.07.2018 - 20:13, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor bu yıl çok farklı

Denizlispor Ankara Kızılcahamam’da hazırlık kampında çıktığı ilk hazırlık maçında İranz takımı Tractor Sazi B takımını 3-0 yendi.   Denizlispor 2018-2019 sezonu için gittiği  Ankara Kızılcahamam’daki çalışmalarını sürdürüyor. Yeşil-Siyahlı takım yarın İran takımı ile hazırlık maçına çıktı. Saat 17.30’da başlayan hızarlık maçında Denizlispor’dan Cihan Özkaymak 2 gol kaydederken, Gökhan Süzen Penaltıdan skoru belirledi. Denizlspor çıktığı ilk hazırlık maçını 3-0 gibi farkla kazanarak kazandı.       

Denizlispor Ankara Kızılcahamam’da hazırlık kampında çıktığı ilk hazırlık maçında İranz takımı Tractor Sazi B takımını 3-0 yendi.

 

Denizlispor 2018-2019 sezonu için gittiği  Ankara Kızılcahamam’daki çalışmalarını sürdürüyor. Yeşil-Siyahlı takım yarın İran takımı ile hazırlık maçına çıktı. Saat 17.30’da başlayan hızarlık maçında Denizlispor’dan Cihan Özkaymak 2 gol kaydederken, Gökhan Süzen Penaltıdan skoru belirledi. Denizlspor çıktığı ilk hazırlık maçını 3-0 gibi farkla kazanarak kazandı. 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.