Denizlispor'da Burak Çalık'ın kaçırdığı gol!

SPOR 10.12.2018 - 13:32, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor'da Burak Çalık'ın kaçırdığı gol!

Spor Toto 1. Lig'de haftanın en kritik maçında dün Denizlispor ile Gençlerbirliği karşı karşıya geldi. Maçın 0-0 berabere bittiği maçta, Burak Çalık'ın kaçırdığı mutlak gol pozisyonu maça damga vurdu.   Denizlispor'un ev sahipliği yaptığı maç karşılıklı ataklarla, futbolseverlere inanılmaz anlar yaşattı. Maçın 78. dakikasında Recep Niyaz'ın orta sahadan sürdüğü topu Burak Çalık ile buluşturdu. Kaleci ile karşı karşıya gelen Burak kaleciyi de geçti. Çalık'ın son vuruşu, kale çizgisinde bulunan Luccas Claro tarafından engellendi. Mutlak gol pozisyonundan yararlanamayan Burak Çalık hayatının en şansız anını yaşadı.   Denizlispor'a bu sezon bir çok 3 puan kazandıran Burak Çalık'a yönetim ve taraftar sahip çıktı.   İşte Burak Çalık'ın en şansız anı;  

Spor Toto 1. Lig'de haftanın en kritik maçında dün Denizlispor ile Gençlerbirliği karşı karşıya geldi. Maçın 0-0 berabere bittiği maçta, Burak Çalık'ın kaçırdığı mutlak gol pozisyonu maça damga vurdu.

 

Denizlispor'un ev sahipliği yaptığı maç karşılıklı ataklarla, futbolseverlere inanılmaz anlar yaşattı. Maçın 78. dakikasında Recep Niyaz'ın orta sahadan sürdüğü topu Burak Çalık ile buluşturdu. Kaleci ile karşı karşıya gelen Burak kaleciyi de geçti. Çalık'ın son vuruşu, kale çizgisinde bulunan Luccas Claro tarafından engellendi. Mutlak gol pozisyonundan yararlanamayan Burak Çalık hayatının en şansız anını yaşadı.

 

Denizlispor'a bu sezon bir çok 3 puan kazandıran Burak Çalık'a yönetim ve taraftar sahip çıktı.

 

İşte Burak Çalık'ın en şansız anı;

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.