Denizlispor’da istifaların yerine yeni görevlendirme

SPOR 10.02.2021 - 15:42, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:57
 

Denizlispor’da istifaların yerine yeni görevlendirme

Yukatel Denizlispor’da 9 yönetici ve bir sportif direktörün görevlerinden istifa etmesi üzerine istifa eden üyelerin yerine yedek üyeler seçilerek görev dağılımı yapıldı.   Kulüpten yapılan açıklamada; “Kulübümüz yönetim kurulunda bulunan Kaan Şanlıkan, Levent Çaputcu, Nevzat Yakı, Can Cesur, Salih Özcan, Ozan Katrancı, Serkan Başbuğ, Uğur Bağbaşlıoğlu ve Yavuz Cinkaya ile Sportif Direktörlük görevinde bulunan Burak Özsaraç, istifalarını sunarak görevlerinden ayrılmıştır.   Kulübümüze verdikleri hizmetlerden dolayı kendilerine teşekkür ederiz.   Yönetim kurulu yedek üye listesinde bulunan Mahmut Akarsu, Uğur Çoşkun, Ümüt Turgut, Tamer Şen, Ayhan Asığ, Tuğrul Zor ve Seher Günenç asil üyeliğe getirilmiş olup, Ali Fırat ise davet usulü ile yönetim kurulumuza dahil edilmiştir.   Yeni oluşan yönetim kurulumuzun görev dağılımı ise şu şekildedir:   BAŞKAN : ALİ ÇETİN Futbol Şubeden Sorumlu Başkan Yardımcısı : Uğur Çoşkun Reklam Ve Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı : Ümüt Turgut Store ve Mağazalardan Sorumlu Başkan Yardımcısı : Ayhan Asığ Altyapıdan Sorumlu Başkan Yardımcısı : Tolga Erdey Basın ve Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcısı : Mahmut Akarsu Hukuk İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı : Hayati Işık Taraftarlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı : Hüseyin Sorudak Futbol Şubeden Sorumlu Asbaşkan : Ali Fırat Reklam Ve Pazarlamadan Sorumlu Asbaşkan : Tuğrul Zor Mali İşlerden Sorumlu Asbaşkan : Fikret Onur İdari İşlerden Sorumlu Asbaşkan : Seher Günenç   Yeni yönetim kurulu üyelerimize hoş geldin der, görevlerinde başarılar dileriz.    

Yukatel Denizlispor’da 9 yönetici ve bir sportif direktörün görevlerinden istifa etmesi üzerine istifa eden üyelerin yerine yedek üyeler seçilerek görev dağılımı yapıldı.

 

Kulüpten yapılan açıklamada; “Kulübümüz yönetim kurulunda bulunan Kaan Şanlıkan, Levent Çaputcu, Nevzat Yakı, Can Cesur, Salih Özcan, Ozan Katrancı, Serkan Başbuğ, Uğur Bağbaşlıoğlu ve Yavuz Cinkaya ile Sportif Direktörlük görevinde bulunan Burak Özsaraç, istifalarını sunarak görevlerinden ayrılmıştır.

 

Kulübümüze verdikleri hizmetlerden dolayı kendilerine teşekkür ederiz.

 

Yönetim kurulu yedek üye listesinde bulunan Mahmut Akarsu, Uğur Çoşkun, Ümüt Turgut, Tamer Şen, Ayhan Asığ, Tuğrul Zor ve Seher Günenç asil üyeliğe getirilmiş olup, Ali Fırat ise davet usulü ile yönetim kurulumuza dahil edilmiştir.

 

Yeni oluşan yönetim kurulumuzun görev dağılımı ise şu şekildedir:

 

BAŞKAN : ALİ ÇETİN

Futbol Şubeden Sorumlu Başkan Yardımcısı : Uğur Çoşkun

Reklam Ve Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı : Ümüt Turgut

Store ve Mağazalardan Sorumlu Başkan Yardımcısı : Ayhan Asığ

Altyapıdan Sorumlu Başkan Yardımcısı : Tolga Erdey

Basın ve Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcısı : Mahmut Akarsu

Hukuk İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı : Hayati Işık

Taraftarlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı : Hüseyin Sorudak

Futbol Şubeden Sorumlu Asbaşkan : Ali Fırat

Reklam Ve Pazarlamadan Sorumlu Asbaşkan : Tuğrul Zor

Mali İşlerden Sorumlu Asbaşkan : Fikret Onur

İdari İşlerden Sorumlu Asbaşkan : Seher Günenç

 

Yeni yönetim kurulu üyelerimize hoş geldin der, görevlerinde başarılar dileriz.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.