Denizlispor'dan Seyfi Başer'e Nezaket Ziyareti

SPOR 22.08.2017 - 12:02, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizlispor'dan Seyfi Başer'e Nezaket Ziyareti

Denizlispor Kulüp Başkanı Mustafa Üstek ve Başkan Yardımcısı Taner Atilla, Yedeks Tekstil A.Ş. sahibi Seyfi Başer'e nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Başer, Denizlispor'a deplasman desteği sözü verdi.   Sohbette Denizlispor'un başarısı için yapılması gerekenler konuşulurken, Seyfi Başer, “ 2 hafta üst üste alınan mağlubiyetler çok üzücü olsa da, mevcut kadronun geçen sene iyi işlere imza attığını biliyoruz. Ben başarının geleceğine inanıyorum. Takımımıza destek olmak amacıyla 25.000 TL değerinde bir deplasmanınızı üstlenmek istiyorum” dedi.   Seyfi Başer’e teşekkürlerini belirten Başkanı Mustafa Üstek, " Aldığımız mağlubiyetler bizleri çok üzse de takımımız elinden geleni yaparak tekrardan başarıya ulaşacaktır. Oyuncularımıza ve teknik ekibimize güveniyoruz. En yakın zamanda seri galibiyetler alarak toparlanmak istiyoruz” dedi. Sn. Seyfi Başer’e yönetim kurulumuz adına teşekkürlerini belirten Başkanımız Mustafa Üstek, “Ayrıca ziyaret maksadımız nezaket ziyareti olmasına rağmen Seyfi Başer Bey’in bir deplasman masrafı üstlenerek yaptığı jest için kendisine teşekkür ederiz” dedi

Denizlispor Kulüp Başkanı Mustafa Üstek ve Başkan Yardımcısı Taner Atilla, Yedeks Tekstil A.Ş. sahibi Seyfi Başer'e nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Başer, Denizlispor'a deplasman desteği sözü verdi.

 

Sohbette Denizlispor'un başarısı için yapılması gerekenler konuşulurken, Seyfi Başer, “ 2 hafta üst üste alınan mağlubiyetler çok üzücü olsa da, mevcut kadronun geçen sene iyi işlere imza attığını biliyoruz. Ben başarının geleceğine inanıyorum. Takımımıza destek olmak amacıyla 25.000 TL değerinde bir deplasmanınızı üstlenmek istiyorum” dedi.

 

Seyfi Başer’e teşekkürlerini belirten Başkanı Mustafa Üstek, " Aldığımız mağlubiyetler bizleri çok üzse de takımımız elinden geleni yaparak tekrardan başarıya ulaşacaktır. Oyuncularımıza ve teknik ekibimize güveniyoruz. En yakın zamanda seri galibiyetler alarak toparlanmak istiyoruz” dedi. Sn. Seyfi Başer’e yönetim kurulumuz adına teşekkürlerini belirten Başkanımız Mustafa Üstek, “Ayrıca ziyaret maksadımız nezaket ziyareti olmasına rağmen Seyfi Başer Bey’in bir deplasman masrafı üstlenerek yaptığı jest için kendisine teşekkür ederiz” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.