Denizlispor Fatih Tekke'ye emanet!

SPOR 12.02.2018 - 12:47, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizlispor Fatih Tekke'ye emanet!

Denizlispor Reha Kemal Erginer’den boşalan teknik direktörlük görevi için Fatih Tekke ile anlaştı.   Denizlispor’da yaşanan borç ve transfer yasakları nedeniyle ligin düşme hattında olması nedeniyle yönetimin özverili çalışması sonucu borçların büyük kısmının ödenmesi ve transfer yasağının kalkması ile sezonun ikinci yarısında 8 futbolcu takıma kazandırdı.   İkinci yarının ilk maçında iyi bir başlangıç yakalayan yeşil-siyahlı ekip, daha sonra oynanan son 3 maçta galibiyet yüzü göremedi. Son olarak Teknik Direktör Reha Enginer ile kendi evinde oynanan Eskişehirspor’a 2-0 mağlup olmasının ardından faturayı teknik hocaya kesen Denizlispor, hoca arayışları içerisine girdi.   Denizlispor Kulüp Yönetimi’nden bugün yapılan açıklamada, Reha Kemal Erginer'den boşalan teknik direktörlük görevi için Fatih Tekke ile sezon sonuna kadar anlaşma sağlamıştır denildi.

Denizlispor Reha Kemal Erginer’den boşalan teknik direktörlük görevi için Fatih Tekke ile anlaştı.

 

Denizlispor’da yaşanan borç ve transfer yasakları nedeniyle ligin düşme hattında olması nedeniyle yönetimin özverili çalışması sonucu borçların büyük kısmının ödenmesi ve transfer yasağının kalkması ile sezonun ikinci yarısında 8 futbolcu takıma kazandırdı.

 

İkinci yarının ilk maçında iyi bir başlangıç yakalayan yeşil-siyahlı ekip, daha sonra oynanan son 3 maçta galibiyet yüzü göremedi. Son olarak Teknik Direktör Reha Enginer ile kendi evinde oynanan Eskişehirspor’a 2-0 mağlup olmasının ardından faturayı teknik hocaya kesen Denizlispor, hoca arayışları içerisine girdi.

 

Denizlispor Kulüp Yönetimi’nden bugün yapılan açıklamada, Reha Kemal Erginer'den boşalan teknik direktörlük görevi için Fatih Tekke ile sezon sonuna kadar anlaşma sağlamıştır denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.