Denizlispor-Gençlerbirliği Maçında rekor taraftar

SPOR 06.12.2018 - 11:04, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor-Gençlerbirliği Maçında rekor taraftar

Spor Toto 1. Lig’in 15. Haftasında Pazar günü sahasında lider Gençlerbirliği’ni konuk edecek olan Denizlispor’da satışa çıkarılan 15 bin biletin iki gün içinde 14 bini tükenirken bin biletin ise bugün tükenmesi bekleniyor.     Gençlerbirliği maçı için Pazartesi satışa çıkarılan 14 bin biletin tamamının satıldığı belirtildi. Pazar günü saat 16’da başlayacak maça kapalı gişe olarak girecek olan Horoz’da kale arkası tribününde son biletlerin kaldığı öğrenildi.   Denizlispor'un yıllar sonra ve bu sezon alınan başarılı sonuçlar ile Lig'de 2. sırada ve 29 pauanı bulunması üzerine taraftarlar tekrar stada akın etmeye başladı. Denizlispor-Gençlerbirliği maçında stadın tamamının dolmasıyla yıllar sonra Atatürk Stadı rekor taraftar sayısına ulaşılacak.   İŞTE SATIŞI GERÇEKLEŞEN BİLET KROKİSİ  

Spor Toto 1. Lig’in 15. Haftasında Pazar günü sahasında lider Gençlerbirliği’ni konuk edecek olan Denizlispor’da satışa çıkarılan 15 bin biletin iki gün içinde 14 bini tükenirken bin biletin ise bugün tükenmesi bekleniyor.  

 

Gençlerbirliği maçı için Pazartesi satışa çıkarılan 14 bin biletin tamamının satıldığı belirtildi. Pazar günü saat 16’da başlayacak maça kapalı gişe olarak girecek olan Horoz’da kale arkası tribününde son biletlerin kaldığı öğrenildi.

 

Denizlispor'un yıllar sonra ve bu sezon alınan başarılı sonuçlar ile Lig'de 2. sırada ve 29 pauanı bulunması üzerine taraftarlar tekrar stada akın etmeye başladı. Denizlispor-Gençlerbirliği maçında stadın tamamının dolmasıyla yıllar sonra Atatürk Stadı rekor taraftar sayısına ulaşılacak.

 

İŞTE SATIŞI GERÇEKLEŞEN BİLET KROKİSİ

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.