Denizlispor-Giresunspor maçı başlıyor!

SPOR 25.11.2018 - 12:57, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor-Giresunspor maçı başlıyor!

Spor Toto 1. Lig'in 13. haftasında Denizlispor, Giresunspor’u kendi evinde konuk edecek. Karşılaşmaya dakikalar kala Denizlisporlu taraftarları Atatürk Stadı'na akın ediyor.   Denizli Atatürk Stadı'nda Kadir Sağlam'ın yöneteceği  Denizlispor-Giresunspor karşılaşması saat 13.30'da başlayacak. Denizlispor bu sezon uzun zamandır alamadığı başarılara imza atarken, taraftarında yeniden kalbini kazandı. Giresunspor karşılaşmasına ilginin büyük olduğu bu maçta, uzun süredir en kabalık taraftar rekorunun kırılması bekleniyor.   Denizlispor'un bu sezon 12 maçta 25 puan alarak Lig'de 3. sırada yer almasıyla büyük bir başarı elde etti. Geçen sezonlarda başarısız bir tablo çizen yeşil-siyahlı ekip, taraftarın maçlara küsmesine sebep oldu. Bu sezon yapılan transferler ile takımın aldığı başarılar nedeniyle taraftarın yeniden kalbini kazanan Denizlispor'un, Giresunspor karşılaşmasında galip geleceği bekleniyor.    " O sene bu sene" sloganıyla bu sezon Süper Lig'e çıkma umudu olan Denizlispor, 12 maçta 8 galibiyet 1 beraberlik ve 3 mağlubiyetle ligde 25 puanla 3. sırada yer alıyor.   Giresunspor ise, 12 maçta 5 galibiyet 2 beraberlik 5 mağlubiyetle ligde 17 puanla 9. sırada yer alıyor.  

Spor Toto 1. Lig'in 13. haftasında Denizlispor, Giresunspor’u kendi evinde konuk edecek. Karşılaşmaya dakikalar kala Denizlisporlu taraftarları Atatürk Stadı'na akın ediyor.

 

Denizli Atatürk Stadı'nda Kadir Sağlam'ın yöneteceği  Denizlispor-Giresunspor karşılaşması saat 13.30'da başlayacak. Denizlispor bu sezon uzun zamandır alamadığı başarılara imza atarken, taraftarında yeniden kalbini kazandı. Giresunspor karşılaşmasına ilginin büyük olduğu bu maçta, uzun süredir en kabalık taraftar rekorunun kırılması bekleniyor.

 

Denizlispor'un bu sezon 12 maçta 25 puan alarak Lig'de 3. sırada yer almasıyla büyük bir başarı elde etti. Geçen sezonlarda başarısız bir tablo çizen yeşil-siyahlı ekip, taraftarın maçlara küsmesine sebep oldu. Bu sezon yapılan transferler ile takımın aldığı başarılar nedeniyle taraftarın yeniden kalbini kazanan Denizlispor'un, Giresunspor karşılaşmasında galip geleceği bekleniyor.

 

 " O sene bu sene" sloganıyla bu sezon Süper Lig'e çıkma umudu olan Denizlispor, 12 maçta 8 galibiyet 1 beraberlik ve 3 mağlubiyetle ligde 25 puanla 3. sırada yer alıyor.

 

Giresunspor ise, 12 maçta 5 galibiyet 2 beraberlik 5 mağlubiyetle ligde 17 puanla 9. sırada yer alıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.