Denizlispor Hatayspor hazırlıklarını sürdürüyor

SPOR 22.08.2018 - 12:53, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor Hatayspor hazırlıklarını sürdürüyor

Spor Toto Süper Lig'de geçen hafta deplasmanda Adana Demirspor'u 1-0 yenerek ilk galibiyetini elde eden Denizlispor, Cumartesi günü konuk edeceği Hatayspor'u da mağlup edip galibiyet serisi yakalamak istiyor.    Denizlispor, Cumartesi günü saat 21.45’de oynanacak olan Hatayspor maçının biletlerini satışa çıkardı.   Sezonun ilk haftasında evinde Gazişehir Gaziantep'e tek golle yenilerek seyircisini üzen yeşil-siyahlı ekip, deplasmanda oynadığı Adana Demirspor galibiyetiyle moral buldu. Denizlispor, Hatayspor karşılaşmasında da galibiyet inancıyla çıkarak başarısınız sürdürmeyi hedefliyor.   Karşılaşmanın hazırlıklarına Adana Demirspor maçından 1 gün sonra başlayan yeşil-siyahlılarda son transfer Gbolahan Salami de takıma katıldı. Bayramda tatil yapmayacak olan futbolcular Hatayspor karşılaşması için çalışmalarını sürdürüyor. Denizlispor'la Hatayspor 42 sene sonra karşı karşıya gelecek. En son 1975-1976 sezonunda 2'nci Lig'de kozlarını paylaşan iki ekibin müsabakalarında Denizlispor evinde rakibini 2-1 yenmişti. Ege temsilcisi deplasmanda ise Hatayspor'a aynı skorla mağlup olmuştu.    Hatayspor Maçı Biletleri Satışta!   Denizlispor Kulübü'nden yapılan açıklamada, "Cumartesi günü saat 21.45’de oynanacak olan Hatayspor maçının biletleri satışa çıktı!   Bilet Fiyatları :  Gold ve VIP Tribün : 75 TL Kapalı B Üst ve D Üst : 25 TL Kapalı A ve E Üst : 15 TL Kapalı A Alt : 15 TL Maraton : 10 TL Misafir : 10 TL Biletlerinizi Cuma gününe kadar http://Passo.com.tr ve Passo Mobil uygulaması üzerinden alabilirsiniz. Cuma günü saat 8.30'dan itibaren Denizli Atatürk Stadyumu önündeki gişelerimiz hizmet vermeye devam edecektir. Maç günü oluşan yoğunluk sebebiyle taraftarlarımızın biletlerini maç gününden önce almasını rica ediyoruz. Maç günü gişelerimizde Passolig kart çıkartma işlemleri yapılmamaktadır. Gişelerimizden Passolig kartı almak isteyen taraftarlarımızın maç gününden önce işlemlerini gerçekleştirmesi gerekmektedir. Denizli Atatürk Stadyumu önündeki Passolig gişeleri 08.30-18.00 saatleri arasında hizmet vermektedir" denildi.  

Spor Toto Süper Lig'de geçen hafta deplasmanda Adana Demirspor'u 1-0 yenerek ilk galibiyetini elde eden Denizlispor, Cumartesi günü konuk edeceği Hatayspor'u da mağlup edip galibiyet serisi yakalamak istiyor. 

 

Denizlispor, Cumartesi günü saat 21.45’de oynanacak olan Hatayspor maçının biletlerini satışa çıkardı.

 

Sezonun ilk haftasında evinde Gazişehir Gaziantep'e tek golle yenilerek seyircisini üzen yeşil-siyahlı ekip, deplasmanda oynadığı Adana Demirspor galibiyetiyle moral buldu. Denizlispor, Hatayspor karşılaşmasında da galibiyet inancıyla çıkarak başarısınız sürdürmeyi hedefliyor.

 

Karşılaşmanın hazırlıklarına Adana Demirspor maçından 1 gün sonra başlayan yeşil-siyahlılarda son transfer Gbolahan Salami de takıma katıldı. Bayramda tatil yapmayacak olan futbolcular Hatayspor karşılaşması için çalışmalarını sürdürüyor.

Denizlispor'la Hatayspor 42 sene sonra karşı karşıya gelecek. En son 1975-1976 sezonunda 2'nci Lig'de kozlarını paylaşan iki ekibin müsabakalarında Denizlispor evinde rakibini 2-1 yenmişti. Ege temsilcisi deplasmanda ise Hatayspor'a aynı skorla mağlup olmuştu. 

 

Hatayspor Maçı Biletleri Satışta!

 

Denizlispor Kulübü'nden yapılan açıklamada, "Cumartesi günü saat 21.45’de oynanacak olan Hatayspor maçının biletleri satışa çıktı!

 

Bilet Fiyatları : 


Gold ve VIP Tribün : 75 TL
Kapalı B Üst ve D Üst : 25 TL
Kapalı A ve E Üst : 15 TL
Kapalı A Alt : 15 TL
Maraton : 10 TL
Misafir : 10 TL

Biletlerinizi Cuma gününe kadar http://Passo.com.tr ve Passo Mobil uygulaması üzerinden alabilirsiniz.

Cuma günü saat 8.30'dan itibaren Denizli Atatürk Stadyumu önündeki gişelerimiz hizmet vermeye devam edecektir.

Maç günü oluşan yoğunluk sebebiyle taraftarlarımızın biletlerini maç gününden önce almasını rica ediyoruz.

Maç günü gişelerimizde Passolig kart çıkartma işlemleri yapılmamaktadır. Gişelerimizden Passolig kartı almak isteyen taraftarlarımızın maç gününden önce işlemlerini gerçekleştirmesi gerekmektedir.

Denizli Atatürk Stadyumu önündeki Passolig gişeleri 08.30-18.00 saatleri arasında hizmet vermektedir" denildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.