Denizlispor, Kappa ile anlaştı

SPOR 07.11.2020 - 12:00, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizlispor, Kappa ile anlaştı

Yukatel Denizlispor'un "Resmi Spor Malzeme ve Ürün Tedarikçisi" Kappa oldu.   Yukatel Denizlispor, Kappa ile anlaştı. İtalyan Firması Kappa ile 2+1 yıllık sözleşme imzalayan yeşil-siyahlılar, sezonun geri kalan kısmında Kappa formalar ile mücadele edecek.   Antrenman ürünleri, kamp eşofmanları, forma tedariği ve store ürünleri ile Yukatel Denizlispor'a destek verecek olan Kappa'nın yeni kreasyon ürünleri ile taraftarları heyecanlandırması bekleniyor.

Yukatel Denizlispor'un "Resmi Spor Malzeme ve Ürün Tedarikçisi" Kappa oldu.

 

Yukatel Denizlispor, Kappa ile anlaştı. İtalyan Firması Kappa ile 2+1 yıllık sözleşme imzalayan yeşil-siyahlılar, sezonun geri kalan kısmında Kappa formalar ile mücadele edecek.

 

Antrenman ürünleri, kamp eşofmanları, forma tedariği ve store ürünleri ile Yukatel Denizlispor'a destek verecek olan Kappa'nın yeni kreasyon ürünleri ile taraftarları heyecanlandırması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.