Denizlispor maçında o takım PFDK'ya sevk edildi

SPOR 01.05.2018 - 17:51, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor maçında o takım PFDK'ya sevk edildi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Gaziantepspor Kulübü'nün Denizlispor ile oynadığı maçta, talimatlara aykırı hareketleri nedeniyle Profesyonel Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk etti.  TFF'nin resmi sitesinden PFDK sevklerine ilişkin yapılan açıklama şöyle:    Gaziantepspor Kulübü'nün 28.04.2018 tarihinde oynanan Denizlispor-Gaziantepspor Spor Toto 1. Lig müsabakasındaki 'talimatlara aykırı hareketleri' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. maddesi ile 2017-2018 Sezonu TFF 1. Lig Müsabakaları Statüsü'nün 6/7. Maddesi ile Yayın Talimatı'nın 19. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine, karar verilmiştir.   MADDE 46 – TALİMATLARA AYKIRI HAREKET 1- Futbol ile ilgili mevzuat hükümlerini, TFF düzenlemelerini, futbol oyun kurallarını ihlal eden kişi veya kulüpler, bu hususta ayrı ceza hükmü bulunmadığı takdirde bu talimatta belirlenen disiplin cezaları ile cezalandırılır.   2- TFF tarafından düzenlenen liglere ya da kupalara katılmayan kulüpler aksine bir düzenleme bulunmadığı sürece bir alt lige düşürme cezası ile cezalandırılır.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Gaziantepspor Kulübü'nün Denizlispor ile oynadığı maçta, talimatlara aykırı hareketleri nedeniyle Profesyonel Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk etti. 


TFF'nin resmi sitesinden PFDK sevklerine ilişkin yapılan açıklama şöyle: 

 

Gaziantepspor Kulübü'nün 28.04.2018 tarihinde oynanan Denizlispor-Gaziantepspor Spor Toto 1. Lig müsabakasındaki 'talimatlara aykırı hareketleri' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. maddesi ile 2017-2018 Sezonu TFF 1. Lig Müsabakaları Statüsü'nün 6/7. Maddesi ile Yayın Talimatı'nın 19. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine, karar verilmiştir.

 

MADDE 46 – TALİMATLARA AYKIRI HAREKET

1- Futbol ile ilgili mevzuat hükümlerini, TFF düzenlemelerini, futbol oyun kurallarını ihlal eden kişi veya kulüpler, bu hususta ayrı ceza hükmü bulunmadığı takdirde bu talimatta belirlenen disiplin cezaları ile cezalandırılır.

 

2- TFF tarafından düzenlenen liglere ya da kupalara katılmayan kulüpler aksine bir düzenleme bulunmadığı sürece bir alt lige düşürme cezası ile cezalandırılır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.