Denizlispor, Malatyaspor ile karşı karşıya geldi

SPOR 08.01.2019 - 17:56, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor, Malatyaspor ile karşı karşıya geldi

Denizlispor devre arası kampının 2. hazırlık maçında Süper Lig takımlarından Evkur Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya geldi   Denizlispor, ikinci hazırlık karşılaşmasında Yeni Malatyaspor ile WOW Kremlin Otel Football Center Stadium’da karşı karşıya geldi.     Denizlispor Yeni Malatyaspor karşısına Adam, Furkan, Oğuz, Abdulkerim, Kerem, Deniz, Aissati, Recep, Burak Çalık, Ziya  ve Mehmet Akyüz 11’i ile başladı.     Mücadelenin ilk yarısı başladığı gibi 0-0 eşitlikle tamamlandı.     Teknik Direktör Yücel İldiz 2. yarıda bambaşka bir 11 ile mücadele etti.     Yeşil Siyahlılarda 2. yarıda Asil Kaan, Gökhan Süzen, Burak Altıparmak, Cihan Özkaymak, Mbamba, Muhammet Himmet ve Tisdell forma giyen futbolcular oldu.     81. dakikada Robin Yalçın’ın attığı gol ile Yeni Malatyaspor karşılaşmayı 1-0 kazandı.   Yeşil siyahlılar ilk hazırlık maçında ise Gümüşhanespor'u 3-2 ile geçmişti. 12 Ocak'ta kampı sona ermesi beklenen Denizlispor'un bir hazırlık maçı daha yapması planlanıyor.  

Denizlispor devre arası kampının 2. hazırlık maçında Süper Lig takımlarından Evkur Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya geldi

 

Denizlispor, ikinci hazırlık karşılaşmasında Yeni Malatyaspor ile WOW Kremlin Otel Football Center Stadium’da karşı karşıya geldi.

 

 

Denizlispor Yeni Malatyaspor karşısına Adam, Furkan, Oğuz, Abdulkerim, Kerem, Deniz, Aissati, Recep, Burak Çalık, Ziya  ve Mehmet Akyüz 11’i ile başladı.

 

 

Mücadelenin ilk yarısı başladığı gibi 0-0 eşitlikle tamamlandı.

 

 

Teknik Direktör Yücel İldiz 2. yarıda bambaşka bir 11 ile mücadele etti.

 

 

Yeşil Siyahlılarda 2. yarıda Asil Kaan, Gökhan Süzen, Burak Altıparmak, Cihan Özkaymak, Mbamba, Muhammet Himmet ve Tisdell forma giyen futbolcular oldu.

 

 

81. dakikada Robin Yalçın’ın attığı gol ile Yeni Malatyaspor karşılaşmayı 1-0 kazandı.

 

Yeşil siyahlılar ilk hazırlık maçında ise Gümüşhanespor'u 3-2 ile geçmişti. 12 Ocak'ta kampı sona ermesi beklenen Denizlispor'un bir hazırlık maçı daha yapması planlanıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.