Denizlispor Manisaspor deplasmanından 1 puanla döndü

SPOR 17.10.2017 - 09:12, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizlispor Manisaspor deplasmanından 1 puanla döndü

Denizlispor, TFF 1. Lig’in 8. Haftasının kapanış maçında konuk olduğu GM Manisaspor ile sahadan beraberlikle ayrıldı.   TFF 1. Lig’in 8. Haftasının kapanış maçında Denizlispor, GM Manisaspor’a konuk oldu. Milli arada sakat oyuncularının iyileştiği ve tam kadro çalışan Horoz’da en son Eskişehir maçında ilk 11’e çıkan Hollandalı Leandro Kappel, henüz maçın 3.dakikasında Anıl ile girdiği verkaçta takımını öne geçirdi. İlk yarıda 7 haftalık görüntüsünden eser olmayan yeşil siyahlılar rakip sahada etkili olmasına rağmen farkı açacak pozisyonu bulamadı ve ilk yarı bu skorla Denizlispor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.   İkinci yarıda ise sahada roller değişti. İlk yarıda rakibini kendi sahasında karşılayan Manisaspor, ilk yarıdaki Denizlispor gibi daha baskılı ve atak bir oyun sergiledi. Meye ve Peroviç ile etkili ataklar yapan siyah beyazlılar 65.dakikada ceza sahanın sağ çaprazında Ömer Alp tarafından Meye’nin düşürülmesi ile kazandığı serbest vuruşta sağ bek oyuncusu Abdülkadir’in attığı serbest vuruş golü ile beraberliği sağladı. Bu golden sona maçta orta saha kurguları kalmazken her iki takım da yaptıkları pas hataları ile kendi kalelerinde ciddi ataklara sebep oldu.   Bu bölümde Zahid Fındıklı ve Meye ile Manisaspor, Ziya ile de Denizlispor goller kaçırdı. Maçta başka gol olmayınca Ege derbisi beraberlikle sona erdi. Siyah-beyazlılar bu sonuçla puanını 7'e çıkartırken, Denizlispor'da puanını 5'e çıkardı. Manisaspor’da Ümit Yasin uzatma dakikalarında gördüğü ikinci sarı karttan kırmızı kart ile takımını 10 kişi bıraktı.       STAT: Manisa 19 Mayıs   HAKEMLER: Zorbay Küçük, Mehmet Şahan Yılmaz, Murat Temel   MANİSASPOR: Emrullah Şalk, Abdülkadir Korkut, Daniel Dimov, Ümit Yasin Arslan, Hikmet Balioğlu, Iyayi Atiemwen, Mustafa Sevgi(63’ Metin Yüksel), Berkay Samancı, Costantin Bakaki(46 Zahid Fındık), Axel Meye, Slavko Perovic      DENİZLİSPOR: Asil Kaan Güler, Taha Can Velioğlu, Ömer Alp Kulga, Burak Altıparmak, Kerem Can Akyüz, Ziya Alkurt(87 Moritz), Taşkın İlter, Anıl Taşdemir(62’ Sankoh), Barış Örücü, Yasin Ozan(71’ Cihan Özkaymak), Leandro Kappel   SARI KARTLAR: 31’Mustafa Sevgi, 43’ Meye, 90 Emrullah(Manisaspor), 48’ Taşkın İlter, 65’ Kappel, 68’ Burak, 85’ Ziya, 90’ Sankoh(Denizlispor)   KIRMIZI KART: 90 Ümit Yasin Arslan(Manisaspor)   GOLLER: 3’ Kappel(Denizlispor), 66’ Abdülkadir(Manisaspor)  

Denizlispor, TFF 1. Lig’in 8. Haftasının kapanış maçında konuk olduğu GM Manisaspor ile sahadan beraberlikle ayrıldı.

 

TFF 1. Lig’in 8. Haftasının kapanış maçında Denizlispor, GM Manisaspor’a konuk oldu. Milli arada sakat oyuncularının iyileştiği ve tam kadro çalışan Horoz’da en son Eskişehir maçında ilk 11’e çıkan Hollandalı Leandro Kappel, henüz maçın 3.dakikasında Anıl ile girdiği verkaçta takımını öne geçirdi. İlk yarıda 7 haftalık görüntüsünden eser olmayan yeşil siyahlılar rakip sahada etkili olmasına rağmen farkı açacak pozisyonu bulamadı ve ilk yarı bu skorla Denizlispor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

 

İkinci yarıda ise sahada roller değişti. İlk yarıda rakibini kendi sahasında karşılayan Manisaspor, ilk yarıdaki Denizlispor gibi daha baskılı ve atak bir oyun sergiledi. Meye ve Peroviç ile etkili ataklar yapan siyah beyazlılar 65.dakikada ceza sahanın sağ çaprazında Ömer Alp tarafından Meye’nin düşürülmesi ile kazandığı serbest vuruşta sağ bek oyuncusu Abdülkadir’in attığı serbest vuruş golü ile beraberliği sağladı. Bu golden sona maçta orta saha kurguları kalmazken her iki takım da yaptıkları pas hataları ile kendi kalelerinde ciddi ataklara sebep oldu.

 

Bu bölümde Zahid Fındıklı ve Meye ile Manisaspor, Ziya ile de Denizlispor goller kaçırdı. Maçta başka gol olmayınca Ege derbisi beraberlikle sona erdi. Siyah-beyazlılar bu sonuçla puanını 7'e çıkartırken, Denizlispor'da puanını 5'e çıkardı. Manisaspor’da Ümit Yasin uzatma dakikalarında gördüğü ikinci sarı karttan kırmızı kart ile takımını 10 kişi bıraktı. 

 

 

 STAT: Manisa 19 Mayıs

 

HAKEMLER: Zorbay Küçük, Mehmet Şahan Yılmaz, Murat Temel

 

MANİSASPOR: Emrullah Şalk, Abdülkadir Korkut, Daniel Dimov, Ümit Yasin Arslan, Hikmet Balioğlu, Iyayi Atiemwen, Mustafa Sevgi(63’ Metin Yüksel), Berkay Samancı, Costantin Bakaki(46 Zahid Fındık), Axel Meye, Slavko Perovic   

 

DENİZLİSPOR: Asil Kaan Güler, Taha Can Velioğlu, Ömer Alp Kulga, Burak Altıparmak, Kerem Can Akyüz, Ziya Alkurt(87 Moritz), Taşkın İlter, Anıl Taşdemir(62’ Sankoh), Barış Örücü, Yasin Ozan(71’ Cihan Özkaymak), Leandro Kappel

 

SARI KARTLAR: 31’Mustafa Sevgi, 43’ Meye, 90 Emrullah(Manisaspor), 48’ Taşkın İlter, 65’ Kappel, 68’ Burak, 85’ Ziya, 90’ Sankoh(Denizlispor)

 

KIRMIZI KART: 90 Ümit Yasin Arslan(Manisaspor)

 

GOLLER: 3’ Kappel(Denizlispor), 66’ Abdülkadir(Manisaspor)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.