Denizlispor Perovic ile mail yoluyla görüşmeyi sürdürecek

SPOR 24.06.2017 - 11:30, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizlispor Perovic ile mail yoluyla görüşmeyi sürdürecek

Denizlispor Başkan Yardımcısı Taner Atilla dün gittiği Belgrad'da Perovic ile fiyat konusunda Yönetim Kurulu'nun verdiği yetki dahilindeki miktarın üzerinde olunca anlaşma sağlanamadı.

Denizlispor Başkan Yardımcısı Taner Atilla, dün Belgrad’da Perovic ve avukatı ile bir araya gelerek anlaşmak için masaya oturdu. Perovic ile fiyat konusunda anlaşamayan Atilla, bundan sonraki görüşmelerin mail yoluyla devam edeceğini belirtti.   2016-2017 sezonu için 240 bin Euro ve 2017-18 sezonu için 285 bin Euro'ya Denizlispor ile anlaşan ancak maaşını alamadığı için devre arasında sözleşmesini tek taraflı feshederek ayrılan Slavko Perovic ile Başkan Yardımcısı Taner Atilla Belgrad’da anlaşma sağlayabilmek için masaya oturdu.   Avukat ücreti ile birlikte toplam 405 bin Euro tutan alacakları için FIFA’ya başvuracağını belirten Perovic, 225 bin Euro’ya alacakları için ibra verebileceğini ve anlaşmak için son rakamın bu olabileceğini belirtti.   Yönetim kurulundan 150 bin Euro’ya kadar yetki alan Atilla, 140 bin Euro teklifte bulunarak anlaşmak istedi. Ancak taraflar anlaşamayınca Taner Atilla, bu rakamın üzerinde yetkisinin olmadığını belirterek ve konuyu yönetim kuruluna tekrar sunması gerektiği için 15 gün süre istedi.   Bundan sonraki görüşmelerin yüz yüze olmayacağını belirten Taner Atilla, Yönetim Kurulu’nun yeni bir yetki vermesi halinde mail yolu ile kendisine son bir teklif sunacağını belirterek görüşmeyi sonlandırdı.  
Denizlispor Başkan Yardımcısı Taner Atilla dün gittiği Belgrad'da Perovic ile fiyat konusunda Yönetim Kurulu'nun verdiği yetki dahilindeki miktarın üzerinde olunca anlaşma sağlanamadı.

Denizlispor Başkan Yardımcısı Taner Atilla, dün Belgrad’da Perovic ve avukatı ile bir araya gelerek anlaşmak için masaya oturdu. Perovic ile fiyat konusunda anlaşamayan Atilla, bundan sonraki görüşmelerin mail yoluyla devam edeceğini belirtti.

 

2016-2017 sezonu için 240 bin Euro ve 2017-18 sezonu için 285 bin Euro'ya Denizlispor ile anlaşan ancak maaşını alamadığı için devre arasında sözleşmesini tek taraflı feshederek ayrılan Slavko Perovic ile Başkan Yardımcısı Taner Atilla Belgrad’da anlaşma sağlayabilmek için masaya oturdu.

 

Avukat ücreti ile birlikte toplam 405 bin Euro tutan alacakları için FIFA’ya başvuracağını belirten Perovic, 225 bin Euro’ya alacakları için ibra verebileceğini ve anlaşmak için son rakamın bu olabileceğini belirtti.

 

Yönetim kurulundan 150 bin Euro’ya kadar yetki alan Atilla, 140 bin Euro teklifte bulunarak anlaşmak istedi. Ancak taraflar anlaşamayınca Taner Atilla, bu rakamın üzerinde yetkisinin olmadığını belirterek ve konuyu yönetim kuruluna tekrar sunması gerektiği için 15 gün süre istedi.

 

Bundan sonraki görüşmelerin yüz yüze olmayacağını belirten Taner Atilla, Yönetim Kurulu’nun yeni bir yetki vermesi halinde mail yolu ile kendisine son bir teklif sunacağını belirterek görüşmeyi sonlandırdı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.