Denizlispor rakibi Hatayspor ile 14. kez karşı karşıya gelecek

SPOR 03.02.2019 - 11:53, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor rakibi Hatayspor ile 14. kez karşı karşıya gelecek

Denizlispor ligde Pazar günü deplasmanda oynayacağı Hatayspor ile tarihinde  14. kez karşı karşıya gelecek.   1970-1971 sezonunda başlayan ezeli rekabette Horozlar şu ana kadar  oynanan 13 karşılaşmada rakibi Hatayspor'a karşı 5 galibiyet 4 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı.   Yeşil siyahlılar 12 gol kaydederken kalesinde ise 10 gole ise engel olamadı.   Her iki takımın Hatay'da oynanan maçlara bakıldığında ise ev sahibi ekibin üstünlüğü dikkat çekiyor.   Denizlispor, Hatay'da oynanan toplam 5 karşılaşmada da rakibi karşısında galip gelemedi.Horozlar 3 karşılaşmayı kaybetti, 2 karşılaşma ise beraberlikle tamamlandı.   Sezonun ilk yarısında Denizli'de oynanan mücadele ise 0-0 

Denizlispor ligde Pazar günü deplasmanda oynayacağı Hatayspor ile tarihinde  14. kez karşı karşıya gelecek.

 

1970-1971 sezonunda başlayan ezeli rekabette Horozlar şu ana kadar  oynanan 13 karşılaşmada rakibi Hatayspor'a karşı 5 galibiyet 4 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı.

 

Yeşil siyahlılar 12 gol kaydederken kalesinde ise 10 gole ise engel olamadı.

 

Her iki takımın Hatay'da oynanan maçlara bakıldığında ise ev sahibi ekibin üstünlüğü dikkat çekiyor.

 

Denizlispor, Hatay'da oynanan toplam 5 karşılaşmada da rakibi karşısında galip gelemedi.Horozlar 3 karşılaşmayı kaybetti, 2 karşılaşma ise beraberlikle tamamlandı.

 

Sezonun ilk yarısında Denizli'de oynanan mücadele ise 0-0 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.