Denizlispor; “Şimdi Destek Zamanı!”

SPOR 21.01.2019 - 15:41, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor; “Şimdi Destek Zamanı!”

Denizlispor’da geçtiğimiz ay başlatılan SMS ile bağış sisteminde 8 bin lira gelir elde edilmişti. Kulüp yönetiminden yapılan son açıklamada bu ay içerisinde kısa mesaj yolu ile bağış sisteminin tekrar aktif olduğu belirtildi.   Denizlispor Kulüp Yönetimi’nden yapılan açıklamada; Türk Telekom operatörü kullanan taraftarlarımız için kısa mesaj bağış sistemimiz aktif olmuştur. “Hedefe ortak, Denizlispor'umuza destek olun!” sloganı ile Turkcell aboneleri için 'HOROZ' yazıp 2020'ye, Türk Telekom için ‘HOROZ’ yazıp 1966’ya kısa mesaj gönderin, takımımıza 20 TL değerinde katkıda bulunun.   *Faturalı, Faturasız Turkcell ve Türk Telekom aboneleri için geçerlidir. *Vodafone aboneleri için çalışmalarımız devam ediyor” denildi.  

Denizlispor’da geçtiğimiz ay başlatılan SMS ile bağış sisteminde 8 bin lira gelir elde edilmişti. Kulüp yönetiminden yapılan son açıklamada bu ay içerisinde kısa mesaj yolu ile bağış sisteminin tekrar aktif olduğu belirtildi.

 

Denizlispor Kulüp Yönetimi’nden yapılan açıklamada; Türk Telekom operatörü kullanan taraftarlarımız için kısa mesaj bağış sistemimiz aktif olmuştur. “Hedefe ortak, Denizlispor'umuza destek olun!” sloganı ile Turkcell aboneleri için 'HOROZ' yazıp 2020'ye, Türk Telekom için ‘HOROZ’ yazıp 1966’ya kısa mesaj gönderin, takımımıza 20 TL değerinde katkıda bulunun.

 

*Faturalı, Faturasız Turkcell ve Türk Telekom aboneleri için geçerlidir.

*Vodafone aboneleri için çalışmalarımız devam ediyor” denildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.