Denizlispor transfer yasağı için temasta

SPOR 09.06.2017 - 17:22, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizlispor transfer yasağı için temasta

Denizlispor transfer yasağının kalkması için Ankara'da temaslarda bulunuyor. Transfer yasağının kalkması konusunda imkanların kullanılacağı sözü aldı.

Denizlispor  transfer yasağının kalkması için Ankara'da temaslarda bulunuyor. Transfer yasağının kalkması konusunda imkanların kullanılacağı sözü aldı.   TFF Genel Kurulu için Ankara’da bulunan Denizlispor Başkanı Mustafa Üstek ve 2.Başkan Taner Atilla, transfer yasağının kalkması için görüşmelerini sürdürüyor.    Dün Adalet Bakan Yardımcısı Bilal Uçar ile görüşen Üstek ve Atilla, bugün de genel kurulun ardından otelde TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve TFF 1.Başkanvekili ve UEFA yönetim kurulu üyesi Servet Yardımcı ile görüşme yaptı. Atilla, “Durumu bir kez daha anlattık. Servet bey bize transfer yasağının kalkması için tüm imkanlarını sağlayıp zorlayacaklarının sözünü verdi. Eğer transfer yasağı bu kadar uğraş sonucu kalkmasa bile vicdanen rahat olmak istiyoruz” dedi. Bu arada Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı tarafından sezon içinde TFF 1.Lig kulüplerine verilmesi uygun görülen 2 milyon TL'lik anlaşmanın sözleşmesi, Denizlispor Başkanı Mustafa Üstek, 2.Başkan Taner Atilla ve Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu tarafından imzalandı.      
Denizlispor transfer yasağının kalkması için Ankara'da temaslarda bulunuyor. Transfer yasağının kalkması konusunda imkanların kullanılacağı sözü aldı.

Denizlispor  transfer yasağının kalkması için Ankara'da temaslarda bulunuyor. Transfer yasağının kalkması konusunda imkanların kullanılacağı sözü aldı.

 

TFF Genel Kurulu için Ankara’da bulunan Denizlispor Başkanı Mustafa Üstek ve 2.Başkan Taner Atilla, transfer yasağının kalkması için görüşmelerini sürdürüyor.

 

 Dün Adalet Bakan Yardımcısı Bilal Uçar ile görüşen Üstek ve Atilla, bugün de genel kurulun ardından otelde TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve TFF 1.Başkanvekili ve UEFA yönetim kurulu üyesi Servet Yardımcı ile görüşme yaptı. Atilla, “Durumu bir kez daha anlattık. Servet bey bize transfer yasağının kalkması için tüm imkanlarını sağlayıp zorlayacaklarının sözünü verdi. Eğer transfer yasağı bu kadar uğraş sonucu kalkmasa bile vicdanen rahat olmak istiyoruz” dedi. Bu arada Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı tarafından sezon içinde TFF 1.Lig kulüplerine verilmesi uygun görülen 2 milyon TL'lik anlaşmanın sözleşmesi, Denizlispor Başkanı Mustafa Üstek, 2.Başkan Taner Atilla ve Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu tarafından imzalandı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.