Deprem Simülasyon Tır’ı Denizli Kitap Fuarı'nda

DENİZLİ 12.04.2019 - 09:56, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Deprem Simülasyon Tır’ı Denizli Kitap Fuarı'nda

Afet ve Acil Durum Simülasyon Tır’ı Ege’nin en büyük kitap fuarı olan, Denizli Kitap Fuarı’nda vatandaşları bilinçlendirerek hizmet verecek.   Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından Türkiye’nin bir çok ilinde vatandaşları deprem konusunda bilinçlendirmek amacıyla gezici Simülasyon Tır’ı bir çok ilde vatandaşlara eğitim verildi. Geçtiğimi aylarda Denizli’ye de gelen Simülasyon Tır’ı bu sefer Denizli Kitap Fuarı’nda vatandaşları bilinçlendirmeye devam edecek.   Afet ve Acil Durum Simülasyon Tır’ı 11-12-13 Nisan tarihler arasında gün boyu vatandaşların ve öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği Denizli Kitap Fuarında yer alarak ziyaretçilerini bilinçlendirecek. Vatandaşların afetlerden en az zararla kurtulması, afet bilincinin arttırılması, karşılarına çıkabilecek olağanüstü durumlarda kendilerini koruyabilmelerinin sağlanması, deprem öncesi, sırası ve sonrası için hazırlıklı olunması amacıyla, verilecek eğitimle vatandaşların bilgilendirilmesi amaçlanıyor.

Afet ve Acil Durum Simülasyon Tır’ı Ege’nin en büyük kitap fuarı olan, Denizli Kitap Fuarı’nda vatandaşları bilinçlendirerek hizmet verecek.

 

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından Türkiye’nin bir çok ilinde vatandaşları deprem konusunda bilinçlendirmek amacıyla gezici Simülasyon Tır’ı bir çok ilde vatandaşlara eğitim verildi. Geçtiğimi aylarda Denizli’ye de gelen Simülasyon Tır’ı bu sefer Denizli Kitap Fuarı’nda vatandaşları bilinçlendirmeye devam edecek.

 

Afet ve Acil Durum Simülasyon Tır’ı 11-12-13 Nisan tarihler arasında gün boyu vatandaşların ve öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği Denizli Kitap Fuarında yer alarak ziyaretçilerini bilinçlendirecek. Vatandaşların afetlerden en az zararla kurtulması, afet bilincinin arttırılması, karşılarına çıkabilecek olağanüstü durumlarda kendilerini koruyabilmelerinin sağlanması, deprem öncesi, sırası ve sonrası için hazırlıklı olunması amacıyla, verilecek eğitimle vatandaşların bilgilendirilmesi amaçlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.