Dikkatsizlik sonucu 5 araç kazaya karıştı!

ASAYİŞ 11.11.2018 - 10:41, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Dikkatsizlik sonucu 5 araç kazaya karıştı!

Denizli Merkezefendi İlçesi'nde dün gece meydana gelen trafik kazasına 5 araç karıştı.   Edinilen bilgiye göre, dün gece 23.00 sıralarında Merkezefendi İlçesi Gümüşçay Mahallesi, Çiğdem Caddesi'nde aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kaza meydana geldi. Kazada 5 araç zarar gördü.   İddialara göre, Albayrak istikametinden gelen ticari aracın aşırı süratli olduğu ve direksiyon hakimiyetini kaybettiği park halindeki 20 EG 813 plakalı ticari araca çarptı. Çarpmanın etkisi ile park halindeki ticari araçta arkasında bulunan otomobile çarptı. Kazada yaralanan olmazken araçlarda maddi hasar meydana geldi.   Kaza ucuz atlatıldı derken ikinci bir kaza daha yaşandı. Kazayı gören servis minibüsü sürücüsü durarak kazayı seyrettiği esnada, karşı yönden gelen bir başka otomobil, kazayı görünce panikledi ve oda içinde işçi bulunan servise çarptı. Meydana gelen kazada hafif şekilde atlatılırken otomobil sürücüsü olay yerinden uzaklaştı.   Kaza sonrası olay yerine sağlık ve trafik ekipleri sevk edildi. Meydana gelen kazada 5 araçta maddi hasar meydana gelirken kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.  

Denizli Merkezefendi İlçesi'nde dün gece meydana gelen trafik kazasına 5 araç karıştı.

 

Edinilen bilgiye göre, dün gece 23.00 sıralarında Merkezefendi İlçesi Gümüşçay Mahallesi, Çiğdem Caddesi'nde aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kaza meydana geldi. Kazada 5 araç zarar gördü.

 

İddialara göre, Albayrak istikametinden gelen ticari aracın aşırı süratli olduğu ve direksiyon hakimiyetini kaybettiği park halindeki 20 EG 813 plakalı ticari araca çarptı. Çarpmanın etkisi ile park halindeki ticari araçta arkasında bulunan otomobile çarptı. Kazada yaralanan olmazken araçlarda maddi hasar meydana geldi.

 

Kaza ucuz atlatıldı derken ikinci bir kaza daha yaşandı. Kazayı gören servis minibüsü sürücüsü durarak kazayı seyrettiği esnada, karşı yönden gelen bir başka otomobil, kazayı görünce panikledi ve oda içinde işçi bulunan servise çarptı. Meydana gelen kazada hafif şekilde atlatılırken otomobil sürücüsü olay yerinden uzaklaştı.

 

Kaza sonrası olay yerine sağlık ve trafik ekipleri sevk edildi. Meydana gelen kazada 5 araçta maddi hasar meydana gelirken kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.