Din-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Kuru: “Onların Derdi İslam la”

GÜNDEM 02.11.2020 - 14:35, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Din-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Kuru: “Onların Derdi İslam la”

30 Ekim’de İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki deprem büyük bir yıkıma neden oldu. Enkaz altında kalanları kurtarmak için çalışmalar devam ediyor. Tüm bunlar yaşanırken sosyal medya hesaplarından paylaşılan bazı mesajlarla Diyanet İşleri Başkanlığı üzerinden İslam hedef alındı.   Deprem üzerinden Diyanet İşleri Başkanlığını hedef alarak İslam’a saldıran zihniyete karşı Denizlili İmam Hatip ve Din- Bir Sen Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Kuru’da bir açıklama yayınlayarak tepkisini dile getirdi. Kuru açıklamasında şu ifadelere yer verdi;   "İslam’ın Temsilcileri olan ve Milletimize önderlik eden Diyanet İşleri Başkanlığımıza yönelik saldırılar ve hakaretler asla kabul edilemez. Deprem üzerinden İslam’a saldıran alçak zihniyetler hukuk önünde cezalarını çekmelidirler. Deprem nedeniyle evlerine giremeyen vatandaşlarımıza Camilerimizin ve Kur’an- Kursları’nın kapılarını ilk önce Diyanet İşleri Başkanlığımız açmış ve Diyanet Personelleri de Depremzedelerin yardımına ilk koşanlardan olmuştur. Deprem Üzerinden Diyanetimizi hedef alan kirli zihniyetin derdi İslamlıdır. Herkes şunu bilsin ki; Hak ile Batıl’ın mücadelesi kıyamete kadar devam edecektir. Ne mutlu İslam yolunda hakkın safında çalışan kardeşlerimize.    Özerk Diyanet Vakıf Çalışanları Birliği Sendikası (Din-Bir- Sen) olarak, İzmir'de meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen 6,6 büyüklüğündeki depremde vefat eden tüm vatandaşlarımıza Yüce Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Hayatını kaybeden vatandaşlarımızın acılı ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyor, bu tür doğal afetlerin tekrar etmemesini Yüce Allah'tan niyaz ediyoruz.  Allah milletimize sağlık ve afiyet ihsan eylesin."

30 Ekim’de İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki deprem büyük bir yıkıma neden oldu. Enkaz altında kalanları kurtarmak için çalışmalar devam ediyor. Tüm bunlar yaşanırken sosyal medya hesaplarından paylaşılan bazı mesajlarla Diyanet İşleri Başkanlığı üzerinden İslam hedef alındı.

 

Deprem üzerinden Diyanet İşleri Başkanlığını hedef alarak İslam’a saldıran zihniyete karşı Denizlili İmam Hatip ve Din- Bir Sen Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Kuru’da bir açıklama yayınlayarak tepkisini dile getirdi. Kuru açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

 

"İslam’ın Temsilcileri olan ve Milletimize önderlik eden Diyanet İşleri Başkanlığımıza yönelik saldırılar ve hakaretler asla kabul edilemez. Deprem üzerinden İslam’a saldıran alçak zihniyetler hukuk önünde cezalarını çekmelidirler. Deprem nedeniyle evlerine giremeyen vatandaşlarımıza Camilerimizin ve Kur’an- Kursları’nın kapılarını ilk önce Diyanet İşleri Başkanlığımız açmış ve Diyanet Personelleri de Depremzedelerin yardımına ilk koşanlardan olmuştur. Deprem Üzerinden Diyanetimizi hedef alan kirli zihniyetin derdi İslamlıdır. Herkes şunu bilsin ki; Hak ile Batıl’ın mücadelesi kıyamete kadar devam edecektir. Ne mutlu İslam yolunda hakkın safında çalışan kardeşlerimize. 

 

Özerk Diyanet Vakıf Çalışanları Birliği Sendikası (Din-Bir- Sen) olarak, İzmir'de meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen 6,6 büyüklüğündeki depremde vefat eden tüm vatandaşlarımıza Yüce Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Hayatını kaybeden vatandaşlarımızın acılı ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyor, bu tür doğal afetlerin tekrar etmemesini Yüce Allah'tan niyaz ediyoruz.  Allah milletimize sağlık ve afiyet ihsan eylesin."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.